Princess Diaries 3 nieuws!

Een tijdje geleden was er nieuws over dat er misschien een Princess Diaries 3 zou komen, dat zou toch geweldig zijn?! Dit is wat we jullie er tot nu toe over kunnen vertellen. 

Princess Diaries director Garry Marshall en zijn ster Anne Hathaway hebben verteld dat de twee een vervolg willen maken op de films. Tot nu toe heeft Disney nog geen verdere stappen gemaakt. Om hoop te houden, heeft Marshall aan Larry King verteld dat hij een meeting met Anne Hathaway en Julie Andrews had, om de mogelijkheid te bespreken.

“Ze praten erover. Disney wil altijd graag dingen aankondigen, dus zeggen ze tegen Garry, ‘Stil, wij zullen het aankondigen,’” grapte hij op Larry King Now. “Anne Hathaway kwam naar mijn kantoor, ze was vrij zwanger.. ze zet haar laptop op de tafel, drukt op 3 knoppen, en daar zit Julie Andrews op Skype vanuit Long Island. We hadden een meeting”. Hij voegt toe: “Dit is hoe we werken. Dus ik hoop dat ze het doen.” De video met het interview staat binnenkort op deze website: http://www.ora.tv/larrykingnow

In de eerste film speelt Hathaway een ongemakkelijke tiener, Mia, die erachter komt dat zij de erfgenaam van de troon van Genovia is. Nadat ze een complete makeover heeft ondergaan, zie je in het vervolg dat de royale dame midden in een gearrangeerd huwelijk zit. 

Eerder in maart vertelde Marshall aan PEOPLE: “Ik was een paar weken geleden met Anne Hathaway, en het ziet er naar uit dat we Princess Diary 3 in Manhattan willen doen.” Chris Pine, die een rolletje had in Princess Diaries 2, heeft ook aangegeven dat hij nog een keer mee zou willen doen.

Bron: ora.tv giphy.com

Nieuwste artikelen

  • 12 romantische fantasy series

  • Disney karakters die gebaseerd zijn op echte mensen

  • De leukste Lord of the Rings memes

  • Lucifer, Locke & Key en The Sandman zijn met elkaar verbonden

  • Film top 6: december 2021

Gerelateerde artikelen

  • YES! De Netflix datum voor Pretty Little Liars is bekend!

  • Deze films en series verschijnen in maart op Videoland

  • Jolanda Hazelhoff

Zoek in artikelen