Daddy is Home vervolg is onderweg!

Begin dit jaar kwam de film Daddy’s Home uit. De film deed het al meteen erg goed in de ratings. Misschien herinner je je de twee vechtende vaders nog wel (Will Ferrell en Mark Wahlberg). Als je de film hebt gezien weet je denk ik ook nog wel dat hij eindigde in een cliffhanger. Goed nieuws: het vervolg is onderweg!

De hilarische komedie laat de strijd tussen stiefvader Brad en biologische vader Dusty zien. De één de lieve knuffelbeer, de ander de stoere “alles wat van je stiefvader niet mag, mag van mij wel” vader. De twee vechten om de aandacht van hun twee kinderen en gaan erg ver in hun pogingen om te laten zien dat zij de “leukste vader” zijn.

[SPOILER] Als je de film nog niet hebt gezien, maar dat wel graag wilt, moet je nú stoppen met lezen. Ik wil het namelijk even hebben over dat open einde. Nadat de twee vaders eindelijk de strijdbijl hadden begraven, verscheen namelijk John Cena (Trainwreck en Sisters) in beeld. Hij bleek de ex man te zijn van Dusty’s nieuwe vrouw. Like what?

Dat Ferrell en Wahlberg opnieuw hun rollen als Brad en Dusty zullen vertolken staat al vast, of ook andere acteurs uit de film terug zullen komen is nog niet bekend. Maar dan nu de brandende vraag: zal John Cena een grotere rol krijgen in het Daddy’s Home vervolg? En zal dit zorgen voor nog meer wrijving tussen Brad en Dusty of zullen de twee samenwerken in een poging Cena neer te halen? Vragen, vragen en geen antwoorden. Zodra deze er wel zijn horen jullie het natuurlijk meteen van ons!

Ben jij al beniewd naar het vervolg van Daddy's Home?

Bron: MTV.com

Lees ook:

Hoofdrol voor Johnny Depp in het nieuwe Beetlejuice vervolg

Nieuwste artikelen

  • Chicklit.nl fictie boek van het jaar 2021: dit is de top 3

  • Chicklit.nl young adult boek van het jaar 2021: dit is de top 3

  • Recensie: The Princess Switch 3: Romancing the Star

  • Chicklit.nl feelgood boek van het jaar 2021: dit is de top 3

  • Schreeuw om middernacht - Benjamin Read en Laura Trinder

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: Daddy's home

Zoek in artikelen