• Home
 • Nieuws
 • Kritiek op vrouwelijke Ghostbusters reboot

Kritiek op vrouwelijke Ghostbusters reboot

Niet iedereen blijkt enthousiast over de vrouwelijke Ghostbusters reboot. De zogenaamde “fanboys” zijn zelfs een soort van beledigd. Volgens hen kunnen alleen mannen met denkbeeldige geesten vechten. Uhm, welkom in de 21e eeuw, mannen. How about you just shut it? Het is in ieder geval de grootst mogelijke onzin die wij ooit hebben gehoord! Maar Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones en Kate McKinnon laten zich niet op hun kop zitten door deze seksistische opmerkingen.

Bron: movieweb.com

Ter ere van het 32-jarig jubileum van de in 1984 uitgebrachte Ghostbusters film, verschenen de nieuwe Ghostbusters in de show van Jimmy Kimmel. Kimmel wond er geen doekjes om en vroeg de dames al snel wat ze vonden van die “guys who have very empty lives” en zeggen dat ze geen all-female reboot willen “because only men can fight imaginary ghosts in a make-believe movie.

Onze eerste reactie? Oh, hell no! Mellisa McCarthy was er ook niet zo van gediend en haar reactie sloeg de spijker op zijn kop: “What they don’t say when they’re typing is that one minute after they type that, their moms are like: ‘Get upstairs and take out the garbage! You’re 45 years old!'” Dus dat.

Tijdens het spel “Game Night” kwam de origniele cast van Ghostbusters bestaande uit Bill Murray, Dan Aykroyd en Ernie Hudson de dames verrassen. Zelfs zij waren van mening dat de vrouwelijke sterren een geweldige prestatie hadden geleverd en prezen hen zelfs om hun grappige film. Take that fanboys!

Zo was Dan Aykroyds eerste reactie na het kijken van de film: “We’re really, really happy. These women performers are great and all the guys in the movie are just fine, too.” Aykroyd was een van de schrijvers van het originele verhaal, dus als er iets niet goed was geweest had hij het geweten! Ernie Hudson voegde er nog aan toe: “The girls are amazing and really, really funny.

Zie je wel? Dit is het levende bewijs dat die fanboys gewoon niet zo moeten zeuren en een hobby moeten gaan zoeken. Deze film is fantastisch en voor zowel vrouwen als mannen om van te genieten! Zelfs Bill Muray, de originele parapsycholoog vond hem geweldig! “I couldn’t be happier. These girls did a really good job”, vertelde hij Jimmy Kimmel. Hij prees zelfs director Paul Feig om zijn casting keuzes! Hallo, dat zegt toch genoeg?

It was only because these girls were funny,” voegde Muray er nog aan toe, “When you see the film, you think, ‘Are these girls gonna pull it off?’ There’s no quit in these girls. This is a tough movie to pull off, it’s a big concept, there’s a lot on the plate, there’s a lot of expectations.

Jup, they absolutely pulled it off! En hoe? Wij kunnen niet wachten tot de film te zien is in de bioscoop op 14 juli! Dikke vinger naar die zogenaamde fans dus. Wij doen nog even een dansje op de Ghostbusters Theme Song!

Ben jij al benieuwd naar de nieuwe Ghostbusters film?

Bron: mtv.com

Lees ook:

Eerste foto nieuwe Ghostbusters!

Ghostbusters remake met vrouwelijke cast

Nieuwste artikelen

 • Het genesisproject - Mascha Heijmans

 • De weesmeisjes - Gerda van Wageningen

 • Tot de dood ons scheidt - Malin Stehn

 • Stromend graf - Robert Galbraith

 • Get fit - Frederique Ypenburg & Wendy De Vries

Gerelateerde artikelen

 • 18 x de leukste filmseries

 • Deze films en series verschijnen in oktober op Netflix

 • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

 • 25x de beste film franchises

 • 9 x de leukste rollen van Melissa McCarthy

Zoek in artikelen