• Home
 • Nieuws
 • Dit gaat er gebeuren in seizoen 6 van Once Upon a Time

Dit gaat er gebeuren in seizoen 6 van Once Upon a Time

Het aftellen is begonnen! Over iets meer dan een maand begint het zesde seizoen van Once Upon a Time alweer. Hoewel wij natuurlijk intens genieten van onze zomervakantie, kan de tijd ons niet snel genoeg gaan! Langzaam aan beginnen wij namelijk al de eerste afkickverschijnselen te vertonen. Om deze verschijnselen te onderdrukken tot het nieuwe seizoen begint, hebben wij weer wat OUAT-nieuws voor jullie!

Het vijfde seizoen eindigde met een BANG. Regina verloste zichzelf van haar slechte wederhelft, niet wetende dat ze hiermee de Evil Queen losliet op de wereld. We kunnen er in ieder geval zeker van zijn dat we het laatste nog niet gezien hebben van deze eeuwig terugkerende villain. In het nieuwe seizoen komt Regina er al vrij snel achter dat het zo makkelijk nog niet is om haar duistere kant te vernietigen. Lijkt erop dat Hyde wist waar hij het over had toen hij zei: “Despite what you may think, darkness is not as easy to snuff out as you might believe.

Over Hyde gesproken, de Evil Queen is niet de enige die voor behoorlijk wat problemen zal gaan zorgen dit seizoen. Nadat Gold Storybrooke namelijk overhandigde aan Hyde, bleek dat Hyde niet de enige was uit the Land of Untold Stories die een bezoekje zou brengen aan ons favoriete sprookjesdorp. Hij bracht namelijk “wat vrienden” met zich mee, zoals hij in de laatste aflevering van seizoen 5 al o zo triomfantelijk mededeelde aan Henry en Regina. Dit alles lijkt zo een groot probleem nog niet, totdat blijkt dat Snow White, Prince Charming, Regina, Captain Hook en Zelena allemaal betrokken zullen raken bij deze onvertelde verhalen. Ieder van hen zal geconfronteerd worden met gebeurtenissen uit hun verleden.

Dit alles kent echter ook nog een klein lichtpuntje. Henry maakt er in seizoen 6 namelijk zijn levensmissie van om de nieuwe gasten uit the Land of Untold Stories te helpen met het afsluiten van hun verhalen. Dit betekent dat we Henry eindelijk echt in actie gaan zien als de auteur!

Ondertussen zet Gold nog steeds alles op alles om Belle te verlossen van haar eigen sleeping curse, in de hoop eindelijk een gezin te kunnen vormen met haar en hun ongeboren kind. Dit alles terwijl Emma worstelt met weer een nieuwe levensveranderende gebeurtenis die grote gevolgen zou kunnen hebben voor haar familie en vrienden. Alweer. Gelukkig is daar Savior Aladdin, die weleens precies de juiste persoon zou kunnen zijn om Emma de hulp te bieden die ze zo nodig heeft. Ook zullen we kennis maken met Jafar, Princess Jasmine, the Count of Monte Cristo en Morpheus.

Pfew, er staat ons zo ongelofelijk veel te wachten in seizoen 6! Wie weet waar dit alles toe leidt! Nog even. Nog even en dan kunnen we weer volop genieten van onze favoriete sprookjes. 25 september is zo dichtbij, maar toch ook zo ver weg…

Waar kijk jij het meest naar uit in seizoen 6?

Bron: ew.com, abc.go.com

Lees ook:

Once Upon a Time Seizoen 6: wat staat ons te wachten?

Once Upon a Time uitbreiding met Aladdin, Jasmine en Jafar

Nieuwste artikelen

 • De 10 leukste beroemde vriendschappen in Hollywood

 • Boeken die niemand ooit lijkt uit te krijgen

 • 10x het beste van Ryan Reynolds

 • Dit weten we over Fantastic Beasts 3

 • De 7 ergste momenten in de Bachelor franchise

Gerelateerde artikelen

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • Antwoorden op al je PLL vragen

 • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Series met de mooiste mannen

 • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

Zoek in artikelen