Firefly fan maakt geweldige teaser!

Hoogstwaarschijnlijk komt de naam “Stephen Byrne” je niet bepaald bekend voor. Daar gaan wij verandering in brengen. Deze kunstenaar is namelijk met een geschenk uit de hemel gekomen. De echte Browncoats weten het misschien al, maar Stephen Byrne heeft kortgeleden één van de beste 30 seconden durende teasers ooit online gezet: “The Animated Adventures of Firefly Teaser”.

De teaser ging in korte tijd al het hele internet rond en deed de harten van Browncoats over de hele wereld sneller kloppen. Helaas bleek de teaser geen begin van een nieuwe serie. Het was slechts een hersenspinsel van Byrne dat hij graag in praktijk wilde brengen. Dat we zwaar teleurgesteld zijn, is nog zacht uitgedrukt. De korte teaser laat de gehele Serenity crew in actie zien, inclusief een hartbrekende herinnering aan de afgekapte liefde tussen Zoë en Wash.

Naast de fans, laat ook de Firefly cast van zich horen. Zo tweette Nathan Fillion dat hij de teaser “gewoonweg geweldig” vond en Adam Baldwin maakte al meteen van de geanimeerde versie van zijn karakter zijn profielfoto op Twitter. Wie weet is dit wel het begin van iets heel moois. Al deze aandacht zorgt er misschien wel voor dat Stephen Byrne toch nog overstag gaat en er nog een aantal filmpjes bijmaakt. Een mens mag hopen toch?

Wat vond jij van deze teaser?

Bron: ew.com

Lees ook:

Science says: boekenwurmen leven langer!

Nieuwste artikelen

  • How I Met Your Mother spin-off met Hilary Duff in de maak

  • De Schaduwvriend - Alex North

  • Achter de horizon - Ciara Geraghty

  • Taart - Meneer Zee

  • Eerste beelden van nieuwe Cinderella live-action remake onthuld met Camila Cabello

Gerelateerde artikelen

  • De leukste nostalgische series op Disney+

Zoek in artikelen