The Crow reboot met Jason Momoa

De jonge lezers onder ons zullen niet direct een gat in de lucht springen door dit nieuws. Niet gek, want de originele film The Crow verscheen in 1994 op het grote doek. Deze horrorfilm verkreeg voornamelijk bekendheid door een zeer triest voorval. Jarenlang werd gesproken over een reboot. Namen van verschillende regisseurs en acteurs werden opgegooid, maar er werden nooit handen en voeten aan de ideeën geven. Nu eindelijk, ruim 20 jaar later, is het dan écht zover: een reboot met (de prachtige) Jason Momoa in de hoofdrol! 

Oké, laten we eerst het geheugen even opfrissen. We hebben het dus over een film die gevoelsmatig eeuwenlang geleden verscheen: The Crow. Deze film, geregisseerd door Alex Proyas, is gebaseerd op het stripboek van James O'Barr. Het verhaal gaat over Eric, een rockgitarist, en zijn bloedmooie verloofde Shelly. Op een avond worden zij aangevallen door een drugdbende. Eric ziet hoe zijn verloofde wordt verkracht en vermoord, en later wordt ook hijzelf van het leven beroofd. Een jaar na zijn dood, verschijnt er een kraai op het graf van Eric en staat hij op uit het graf: vastbesloten om wraak te nemen op de moordenaars. Hij zal pas rusten als hij alle moordenaars uitgeroeid heeft.

De film verkreeg in één keer veel meer bekendheid doordat de hoofdrolspeler Brandon Lee omkwam tijdens de opnames van de film door een wapenschot. Zeer heftig en verdrietig.

Jarenlang waren er vele mensen met vele ideeën over een potentiële reboot, maar echt werk ervan maken deed eigenlijk niemand. Acteurs als Bradley Cooper, Mark Wahlberg en Jack Huston, werden genoemd als hoofdrolspelers, maar helaas. Nu gaat dus het nieuws dat de Game Of Thrones ster Jason Momoa, de hoofdrol zal gaan spelen en dat de opnames volgend jaar januari zullen starten. De regie zal in handen zijn van Colin Hardy en de reboot zal meer gelijkenissen hebben met het origenele boek dan de film. Hier beneden alvast een proefmodel van hoe de GOT acterur eruit zal komen te zien, wij zijn zó benieuwd!

Kijken julie uit naar deze reboot?

Bron: Wikipedia, Screenrant

Lees ook: Dit is er tot nu toe bekend over het vervolg op de film Jumanji

 

Nieuwste artikelen

  • Waar is de cast van Teen Wolf nu

  • 10 redenen waarom Stephen Amell een lekker ding is

  • 10 momenten die bewijzen dat Shrek geen kinderfilm is

  • Zo werden de seksscènes in Bridgerton gemaakt

  • De best verkochte kinderboeken per leeftijd

Gerelateerde artikelen

  • Er komt een vierde film van De Kronieken van Narnia

  • Er zijn mogelijk nóg meer nieuwe afleveringen van Gilmore Girls in aantocht

  • Redenen waarom we niet kunnen wachten op de Gilmore Girls reboot

  • 13 acteurs die niet terugkeerden in de reboot van hun tv-serie

  • Verschijnt Tristan in the Gilmore Girls reboot?!

Zoek in artikelen