• Home
  • Nieuws
  • Jurassic World 2 wordt nog enger, spannender én echter

Jurassic World 2 wordt nog enger, spannender én echter

Voor wie al de Jurassic Park films heeft gekeken was de film Jurassic World één grote verademing. De effecten, het geluid, de dino’s: alles was beter, groter én mooier. Dat is logisch, want de Jurassic Park films kwamen uit de jaren 90 en dat is een heel ander film tijdperk. Jurassic World 2 zal hier nog een stapje bovenop doen, want al dacht je misschien dat het niet beter kon, dat wordt het waarschijnlijk wel.

In februari zal Jurassic World 2 in productie gaan en volgens producer Colin Trevorrow wordt het enger dan het eerste deel. Dit komt mede door de regisseur van de film: Juan Antonio Bayona. Bayona heeft meerdere horrorfilms geregisseerd, waaronder The Orphanage. Het tweede deel zal dan ook gebruik maken van meer animatronics: een pop (in dit geval gekleed als dino’s) die de techniek heeft om te bewegen. Het is dus een soort robot, maar dan aangekleed als dinosauriër. Deze techniek gebruikten ze ook veel in de originele Jurassic Park films en zorgt voor meer echtheid.
 Met een budget van 260 miljoen (!) euro zal de film dus alles uit de kast trekken om groter te worden dan de vorige. Het tweede deel zal dan ook niet alleen gaan over dinosauriërs die mensen achtervolgen op een eiland, zoals we gewend zijn van alle andere Jurassic films. “That'll get old real fast,” laat Trevorrow weten. Wat we wel kunnen verwachten is nog de vraag, maar wie weet is het niet alleen Dino vs mens, maar ook Dino vs Dino. Wij hopen het! Chris Pratt en Bryce Dallas Howard zullen terugkeren als hoofdrolspelers en hebben onlangs het script ontvangen, zo liet Chris op Twitter weten.
 


De film zal in 2018 verschijnen. Wij kunnen niet wachten!

Wat verwacht jij van Jurassic World 2?

Bron: comingsoon.net, xgn.nl, giphy

Lees ook: 
Er komt een Jurassic World 2
 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 11 x de leukste film series

  • Alles wat je wil weten over Jurassic World 2

  • Jennifer Lawrence en Chris Pratt samen in de nieuwe trailer van Passengers!

  • Het gaat gebeuren: Chris Pratt en Anna Faris gaan in dezelfde film een hoofdrol spelen

  • Dit is wat we weten over Jurassic World: Fallen Kingdom

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen