• Home
 • Nieuws
 • Deze DC comics willen wij dit jaar terugzien als televisieserie

Deze DC comics willen wij dit jaar terugzien als televisieserie

Toen DC schrijver Geoff Johns begin januari een opvallende tweet plaatste waarin hij op een geheimzinnige manier nieuwe DC televisieseries aankondigde, begonnen wij ons meteen enthousiast af te vragen wélke comic(s) er dan in een serie zou worden omgetoverd? Zoveel keuzes, zoveel leuks! Hoeveel series er komen is niet duidelijk, maar hopelijk is DC van plan om er heel wat te maken! Wij maakten een lijstje van de comics waarvan wij hopen dat er een televisieserie komt.

Volgens Geoff Johns komen er naast onder anderen de series The Flash, Arrow, Gotham, Legends, Lucifer en Supergirl nog ‘many more’, waarvan er een binnenkort wordt aangekondigd! Betekent dit dat wij misschien al in februari een nieuwe DC serie mogen bewonderen? Wij hopen van wel.
 


Deze comics staan hoog op ons lijstje. 

Black Lightning
Black Lightning, de comic waarin Jefferson Pierce na jaren uit zijn superhelden rol te zijn gestapt voor zijn dochter weer terugkeert als ‘hero’, wordt hoogstwaarschijnlijk dit jaar nog omgetoverd tot een televisieserie. Vorig jaar werd al bekend dat ze over de comic een televisieserie wilden maken en ging het gerucht dat ze er zelfs al mee aan het werk waren. Het zou ons dus niets verbazen als deze serie dus binnenkort op onze schermen verschijnt.

bron: DC Comics

Krypton
Krypton is een Superman prequel die zich afspeelt op de planeet Krypton. De zender Syfy wilde vorig jaar al graag de pilot hebben voor de serie, maar de serie heeft nog geen go gehad voor het uitzenden van een heel seizoen. Krypton gaat over de opa van Superman: Seg-El. Hij moet zijn planeet redden van complete chaos, terwijl hij zijn familienaam in eer houdt.


bron: Screenrant

Y: The Last Man
Voor de serie Y: The Last Man werd onlangs al een showrunner gestrikt: Michael Green. Hij zou ook co-writer zijn van het script, dus deze comic zal vast en zeker nog wel als serie verschijnen. Y: The Last Man gaat over een jonge man die een globaal virus, dat alle mannen laat uitsterven, overleeft. De serie is waarschijnlijk nog in de ontwikkelingsfase, dus waarschijnlijk zullen we nog tot later in het jaar moeten wachten om de eerste nieuwtjes hierover te horen.


bron: Vertigocomics

Birds of Prey
The Arrowverse heeft de laatste tijd veel hints gedropt met betrekking tot Gotham, dus het zou best kunnen dat DC Birds of Prey weer terug op televisie brengt. De groep powervrouwen, die zich bevinden in Gotham city, zouden wij dolgraag in actie willen zien in een televisieserie! Maar met de film Gotham City in het vooruitzicht is de kans misschien niet heel groot.


bron: DC Comics

Teen Titans/ Nightwing
Jarenlang is er geprobeerd om een live-action versie van superheld Dick Grayson succesvol op televisie te laten verschijnen. Eerder in 2008 werd de pilot van The Graysons al afgekeurd door CW. Maar Teen Titans op Cartoon Network was wél een succes en het zag er toen naar uit dat er een live-action serie van Teen Titans zou komen, maar deze werd gecanceld. Toch heeft Geoff Johns vorig jaar verteld dat DC nog grootse plannen heeft voor Teen Titans! Wordt dit jaar dan eindelijk een succes voor Grayson?
bron: Cartoon Network

Van welke DC comic hoop jij een televisieserie te zien?

Bron: MTV

Lees ook:De naam én regisseur van de Harley Quinn film zijn bekend

Nieuwste artikelen

 • Populaire boeken die in oktober 2021 verschijnen

 • Grey's Anatomy en Station 19 crossover trailer onthult een bruiloft en de terugkeer van een oude bekende

 • Smash - Margje Woodrow

 • Fantastic Beasts 3 titel, plot en releasedatum onthuld

 • Het lied van de mistral - Olivier Mak-Bouchard

Gerelateerde artikelen

 • Dit weten we over Suicide Squad 2

 • Top 8 Spider-Man films

 • Winnen: Warner Bros. boxsets

 • Harley Quinn krijgt rol in all-female DC film

 • Er komt een Shazam! 2

Zoek in artikelen