• Home
 • Nieuws
 • Volgens een lek komt er een Harry Potter and the Cursed Child filmtrilogie!

Volgens een lek komt er een Harry Potter and the Cursed Child filmtrilogie!

Ons bereikte net het geweldige nieuws dat er, volgens een lek, een filmtrilogie komt van Harry Potter and the Cursed Child! Dit moesten wij natuurlijk meteen met jullie delen. Nog beter nieuws: Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson zouden ook in deze nieuwe filmtrilogie te zien zijn! Dit zou natuurlijk het beste nieuws ooit zijn!

Nog niet zo lang geleden is het nieuwe boek van J. K. Rowling verschenen, Harry Potter and the Cursed Child. Dit boek is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk dat nu in Engeland te zien is. Het boek, in scriptvorm, viel niet bij iedereen in de smaak, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het geweldig was om een nieuw verhaal te lezen over Harry Potter! Wij blijven fan!

In Harry Potter and the Cursed Child draait het als eerst om Harry Potter, die nu als een overwerkte ambtenaar op het Ministerie van Toverkunst werkt. Zijn verleden blijft hem achtervolgen en het leven lijkt moeilijker dan ooit met drie kinderen. Ondertussen worstelt zijn jongste zoon, Albus Severus, ook met deze familie-erfenis. Het verleden en heden lijken samen te smelten en de duisternis komt uit onverwachte hoek!

Volgens journalist Jim Hill blijft het niet alleen bij het boek! Hij vertelt, in Unofficial Universal Orlando Podcast, dat Warner Bros een ware Harry Potter and the Cursed Child filmtrilogie wil uitbrengen! Het schijnt zelfs dat Warner Bros al in gesprek is met Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson om hun oude rollen weer te gaan vertolken! Nog beter kan het niet worden. Maar we moeten er wel bij zeggen dat dit niet door officiële bronnen is bevestigd! 

Jammer genoeg zouden we nog wel een tijdje moeten wachten op deze nieuwe Harry Potter filmtrilogie als dit echt zou gebeuren. De eerste film zal dan waarschijnlijk pas in 2026 in de bioscoop te zien zijn. Maar dit komt wel mooi uit voor Daniel, Rupert en Emma, zij zijn dan ongeveer even oud als hun karakters. Harry Potter and the Cursed Child speelt zich namelijk 19 jaar later af. Het verschil tussen Harry Potter and The Deadly Hollows part 2 en de Harry Potter and the Cursed Child filmtrilogie is 16 jaar. Komt dat even mooi uit!

Maar nu het slechte nieuws J. K. Rowling zegt er het volgende over:

 

Wij hopen echt dat dit toch waar is! Maar voor nu kunnen wij nog gewoon even genieten van de Fantastic Beasts films!

Bron: Elle, digitalspy

Lees ook:

Harry Potter: The Exhibition komt naar Nederland!

Ging Harry Potter toch wel dood in The Deathly Hallows?

Nieuwste artikelen

 • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

 • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

 • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

 • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

 • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

 • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

 • Er komt een nieuwe, échte Harry Potter-film!

 • 100 dingen die je nog niet wist over Harry Potter

 • 30 cadeaus voor Harry Potter fans

 • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

Zoek in artikelen