• Home
 • Nieuws
 • In de laatste aflevering van The Vampire Diaries zal één van onze favoriete personages sterven

In de laatste aflevering van The Vampire Diaries zal één van onze favoriete personages sterven

De laatste tijd hadden wij erg goed nieuws voor de fans van The Vampire Diaries. Zo zullen we Nina Dobrev terug zien in de laatste aflevering en keren er nog veel meer oude bekende terug naar Mystic Falls. Maar helaas moet wij jullie nu, met pijn in ons hart, vertellen dat er toch iemand zal zijn die het niet gaat overleven in de laatste aflevering van The Vampire Diaries. 

De allerlaatste aflevering van The Vampire Diaries zal te zien zijn op 10 maart. Entertainment Weekly heeft bekend gemaakt dat in deze emotionele aflevering een begrafenis te zien zal zijn. Elena zal afscheid gaan nemen van iemand waarvan ze houdt.  Volgens EW’s Samantha Highfill, die op de set was voor het bitterzoete afscheid, was dit de laatste scene waarin de hele groep te zien zal zijn in The Vampire Diaries.

Helaas zijn er verder niet heel veel hints gegeven over wie Mystic Falls niet zal overleven. Maar Samantha Highfill heeft wel gezegd: ‘It’s a big death. I think fans are really going to be impacted.’ Ook verscheurde de titel van de laatste aflevering ‘I Was Feeling Epic’ Paul Wesley (Stefan Salvatore). Dit belooft helaas niet veel goeds.

Het is natuurlijk onmogelijk om te weten wie degene zal zijn die de laatste aflevering van The Vampire Diaries niet zal overleven. Maar wij denken dat het tussen Bonnie en Stefan zal gaan. Zij zijn allebei erg belangrijk voor Elena. Bonnie ligt natuurlijk erg voor de hand, omdat zij en Elena met elkaar verbonden zijn door de slaapvloek. Zolang zij leeft, zal Elena slapen. Maar Elena is wakker! Zou dat betekenen dat Bonnie er niet meer is?

Maar het zou ook Stefan kunnen zijn, Lexi was een goede vriendin van hem en ‘I Was Feeling Epic’ was natuurlijk haar beroemde zin uit seizoen 1. Maar er zijn nog meer redenen. Nadat Stefan in 1864 Damon zijn rug toekeerde, hebben ze elkaar alleen maar pijn gedaan. Hij zou dit goed kunnen maken door zijn broer een gelukkig en sterfelijk leven te geven met Elena. Dit kan hij doen door de Cure die in zijn bloed zit aan Damon te geven. Daarnaast draaide het in The Vampire Diaries altijd om de twee broers, dus het is alleen maar logisch dat de laatste aflevering een hartbrekende scène bevat tussen Damon en Stefan.

Wie denk jij dat er dood zal gaan in de laatste aflevering van The Vampire Diaries?

Bron: giphy.com, ew.com, mtv.com

Lees ook:

 Nina Dobrev zegt nog één laatste keer vaarwel tegen The Vampire Diaries

Daten met Ian Somerhalder: kijk samen de laatste aflevering van The Vampire Diaries in LA

Nieuwste artikelen

 • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

 • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

 • Net goed – Tjibbe Veldkamp

 • Zusje van mij - Mikaela Bley

 • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

 • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

 • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen