• Home
 • Nieuws
 • The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

The Vampire Diaries krijgt misschien een tweede spin-off

Eén van onze favoriete series, The Vampire Diaries, is helaas tot een einde gekomen. En dat einde was natuurlijk episch! Gelukkig kunnen we nog wel kijken naar de spin-off The Originals, waarvan het vierde seizoen vanaf 17 maart op CW te zien zal zijn. Maar er is nog meer goed nieuws! Er komt misschien wel een tweede spin-off van The Vampire Diaries.

Julie Plec, de showrunner van The Vampire Diaries, heeft tegen de Hollywoodreporter gezegd dat ze wel een toekomst ziet voor The Originals of voor een ander stuk die van de franchise gelanceerd kan worden als The Originals eindigt. Hierdoor kunnen we misschien nog wel heel lang gaan genieten van de vampiers, weerwolven en hybriden! Als je nog niet naar de seriefinale van The Vampire Diaries hebt gekeken wil je misschien niet verder lezen. Dit artikel bevat namelijk spoilers!

Volgens de Hollywoodreporter heeft Julie Plec ook al een idee voor de nieuwe spin-off. In de seriefinale van The Vampire Diaries werd er gezinspeeld op “een nieuw verhaal” voor het karakter van Caroline Forbes (Candice King). Ze eindigt namelijk met een school voor bovennatuurlijke kinderen, gefinancierd door niemand minder dan Klaus Mikaelson (Josph Morgan). Het duo zal helaas niet te zien zijn in het komende seizoen van The Originals, maar in de toekomst misschien wel.

Bron: The Vampire Diaries

“Het is duidelijk dat de tijdlijnen niet met elkaar overeenkomen, dus Caroline en Klaus zullen elkaar niet zien in het vierde seizoen van The Originals. Dat gezegd zijnde, we hebben in het komende seizoen wel crossover elementen en die kunnen van belang zijn voor de toekomst van The Originals of voor een ander stuk van de franchise. Ik kijk er dus erg naar uit om in deze zandbak te gaan spelen om te kijken of ik er iets van kan maken,” aldus Julie Plec.

Julie Plec is nu nog niet actief bezig met een mogelijke spin-off, maar denkt erover om ermee te beginnen na haar pauze. “Er spoken een heleboel verschillende dingen door mijn hoofd. En het eerste wat ik ga doen is op vakantie. Als ik terug kom dan ga ik weer aan het werk.” Als er een tweede spin-off van The Vampire Diaries komt dan moeten we daar helaas dus nog wel een tijdje op wachten.

De directeur van CW, Mark Pedowitz, vertelde aan de Hollywoodreporter dat de toekomst van The Originals niet gebonden is aan die van The Vampire Diaries. Dat betekent dat de serie gewoon door kan ga na het komende seizoen! Hoewel ze hier nog wel een beslissing over moeten nemen. Hij hoopt in mei te kunnen zeggen dat de serie weer terug zal keren voor een nieuw seizoen. Wij hopen heel hard met hem mee natuurlijk!

Over een mogelijke tweede spin-off zei hij: “Julie en ik hebben er alleen nog maar informele gesprekken over gehad. In één van die gesprekken heb ik geraden wat haar plannen zijn. Ik zag ze al aankomen. Ik denk dat we daar een gesprek over kunnen hebben als we in ontwikkeling gaan. En ik denk dat ze het op de goede manier heeft opgezet.” Voor de duidelijkheid: hij sluit dus niks uit. Wij gaan in ieder geval duimen dat er een tweede spin-off van The Vampire Diaries gaat komen! Dan kunnen we in ieder geval weer gaan genieten van Caroline!

Hoop jij ook dat er een tweede spin-off van The Vampire Diaries gaat komen?

Bron: hollywoodreporter.com, giphy.com

Lees ook:

Heartbreaking: zo zou the Vampire Diaries in eerste instantie eindigen

Nieuwste artikelen

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

 • Campinggasten – Liz Ouwens

 • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

 • Liefde in het spel - Elena Armas

 • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

 • Top 12 beste young adult fantasy series

 • 15 The Vampire Diaries feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • V-Wars: de nieuwe Netflix-vampierenserie met Ian Somerhalder

 • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

 • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

Zoek in artikelen