• Home
  • Nieuws
  • Volgens Shonda Rhimes is de seizoensfinale van Greys Anatomy on fire

Volgens Shonda Rhimes is de seizoensfinale van Greys Anatomy on fire

Het einde van het dertiende seizoen van Grey’s Anatomy komt bijna in zicht. En Shonda Rhimes heeft een kleine tease gegeven over de seizoensfinale. De aflevering is namelijk ‘on fire’. Wat zou het Grey Sloan Memorial Hospital te wachten staan? Gaat het ziekenhuis in vlammen op? Of moeten ze slachtoffers van een grote brand redden? Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd!

Zaterdagavond, op het feestje voor de 100ste aflevering van Scandel, vertelt Shonda tegen Entertainment Weekly: “Debbie Allen en ik vinden het leuk om te zeggen dat de aflevering ‘on fire’ is. Meer gaan wij er echt niet over loslaten, maar het wordt zeker een hele opwindende aflevering die echt ‘on fire’ is.” Debbie voegt daar nog aan toe “De afgelopen weken zijn we nachten lang wakker geweest om de seizoensfinale te filmen. Maar het was geweldig. En elke dag werd ik een beetje enthousiaster.”

Bron: Getty, Jason LaVeris

Helaas wil Shonda geen antwoord geven op de vraag of het ziekenhuis in brand komt te staan. Daarvoor zullen we dus echt moeten wachten op de seizoensfinale! Natuurlijk zijn we ook een beetje bang dat er iemand zwaar gewond raakt door een brand. Debbie zegt daarop “Ik zou me zeker zorgen maken. Het is namelijk wel zo een nacht.” Wat ze daar precies mee bedoelt weten we niet, maar ze maakt ons toch wel reuze nieuwsgierig. Hopelijk is het niet één van onze favoriete personages die zwaargewond raakt!

Wel laat Debbie nog los dat de seizoensfinale een voorproefje is voor het veertiende seizoen van Grey’s Anatomy. “Ik denk dat het veertiende seizoen spectaculair wordt,” zegt Debbie. “We hebben een paar zaadjes gepland die je niet aan ziet komen, maar jullie zullen nog even moeten wachten om erachter te komen.”

Wat denk jij dat er gaat gebeuren in de seizoensfinale van Grey’s Anatomy?

Bron: ew.com, giphy.com

Lees ook: Cristina Yang komt misschien terug in Grey's Anatomy

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Gedachten die wij hebben tijdens het kijken van Greys Anatomy

  • 5 dingen die je niet wist over Grey's Anatomy

  • Cristina Yang komt misschien terug in Grey's Anatomy

  • De rouwfases waar je doorheen gaat als je favoriete serie is beëindigd

  • OMG: wijst dit erop dat er iemand doodgaat in Pretty Little Liars?!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen