De trailer van Thor: Ragnarok is er!

Goed nieuws uit trailer-land! Na heel lang wachten en een heleboel sneak peeks is nu ein-de-lijk de officiële trailer van de nieuwe Thor -film naar buiten gebracht! Een aantal elementen waren al geen geheim meer - Thor's nieuwe kapsel om maar even iets te noemen - maar de trailer bevat ook een heleboel nieuwe stukjes informatie over de film! Al met al belooft de trailer heel veel goeds en maakt hij ons alleen maar ongeduldiger om de film ook daadwerkelijk in de bioscoop te gaan zien!

 

 

We hebben eerder al het een en ander verteld over de nieuwe Thor -film, en deze trailer bevestigt dat regisseur Taika Waititi met Thor: Ragnarok een andere richting is ingeslagen. Natuurlijk is het nog steeds een typische Marvel -film in de zin dat het een super spannende film is vol actie en drama. Echter, het lijkt er op dat er ook veel meer ruimte is voor humor dan in de voorgaande Thor -films (check de scène waarin Thor zijn tegenstander in de gladiator arena voor het eerst onder ogen komt, dan snap je waar we op doelen). Waar in Thor: The Dark World Loki nog het personage was dat de lachers op zijn hand had, lijkt het er op dat Thor in deze film zelf wat meer zijn grappige kant mag laten zien.

Bron: Marvel Studios

In hoeverre de film verschilt van voorgaande Thor -films kunnen we vanaf 3 november pas beoordelen. Nog even geduld dus!

Wat vind jij van de trailer?

Lees ook: Er is een heleboel nieuws over de nieuwe Thor-film!

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 12 x grappen voor de echte Harry Potter fans

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

  • De 10 leukste winterfilms

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen