• Home
  • Nieuws
  • Divergent sterren Miles Teller en Shailene Woodley samen in survival drama Adrift

Divergent sterren Miles Teller en Shailene Woodley samen in survival drama Adrift

Shailene Woodley hobbelt maar door in Hollywood. Na in de succesvolle serie Big Little Lies te hebben geschitterd, zal ze binnenkort te zien zijn in de nieuwe drama film Adrift en niemand minder dan haar Divergent collega Miles Teller is in gesprekken om haar tegenspeler te worden. Dat betekent dat we de twee misschien binnenkort voor de vijfde keer op hetzelfde scherm kunnen bewonderen!

De nature vs human film Adrift, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, gaat over een vrouw (Shailene) die samen met haar verloofde midden op de zee in een orkaan belandt. Na bewusteloos te zijn geraakt ontwaakt de vrouw alleen op een kapotte boot, midden op zee. Ze zal haar weg terug moeten vinden naar de kust, terwijl de elementen van de natuur haar niet echt mee helpen. Wij zijn natuurlijk razend enthousiast dat Shailene en Miles hier te zien zullen zijn als verloofden en wij zijn benieuwd hoe zij de rollen zullen vertolken. En hoewel wij het super jammer vinden dat zij niet meer samen zullen schitteren in een nieuwe Divergent film of serie, zien wij dit toch als een soort van compromis.


Baltasar Kormakur, die ook Everest heeft geregisseerd, zal de film regisseren. Het script wordt onder handen genomen door Aaron en Jordan Kandell, die ook samen aan Vaiana hebben gewerkt. Wanneer de film uit zal komen is nog de vraag, maar waarschijnlijk zullen wij nog even geduldig moeten afwachten.

Wat vind jij ervan dat Shailene en Miles weer gaan samenwerken?

Bron: The Hollywood Reporter, Giphy, Getty

Lees ook: Gedoe rondom de Divergent serie: Shailene Woodley stapt op

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Komt Shailene Woodley niet meer terug in het laatste deel van Divergent?

  • Gedoe rondom de Divergent tv serie: Shailene Woodley stapt op

  • Dit is waarom Shailene Woodley Ascendant als bioscoopfilm wil zien verschijnen

  • Eerste trailer van The Fault in Our Stars!

  • Mysterieuze teaser trailer van nieuwe HBO serie Big Little Lies

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen