• Home
  • Nieuws
  • Bekijk de eerste beelden van Orange is the New Black Seizoen 5

Bekijk de eerste beelden van Orange is the New Black Seizoen 5

Iedereen kijkt al smachtend uit naar het nieuwe seizoen van Orange is the New Black. En nu is het zover! Netflix heeft de eerste beelden van het vijfde seizoen vrij gegeven! In dit zestig seconde durende fragment beleven we de eerste momenten in de Litchfield gevangenis. En we kunnen jullie alvast vertellen dat het bloedstollend spannend en aangrijpend is!

Bron: netflix.com

De meeste fans waren wel in shock na het zien van de seizoensfinale van het vierde seizoen! De plotselinge dood van Poussey bracht veel woede en verdriet met zich mee. Het was dus ook niet geheel onverwacht dat het volledig escaleerde in de gevangenis. Een explosieve rel was het gevolg en de vastberaden Daya kreeg, in de laatste minuten van de aflevering, een pistool in handen van één van de bewakers! Ze vechten voor gerechtigheid en gelijkwaardigheid. Nu ze weten hoe het voelt om macht te hebben zal het nooit meer hetzelfde zijn in de Lichtfield gevangenis.

Bron: netflix.com

Het vijfde seizoen pakt de draad weer op en laat zien welke gevolgen de beslissingen van de gevangen hebben gehad op zowel de levens in, als buiten de gevangenis. Het nieuwe seizoen gaat op 9 juni exclusief in première op Netflix. Van seizoen één tot en met vier kan je gelukkig nu al genieten. Jullie hebben dus nog even de tijd om de eerdere seizoenen te bingewatchen voordat het vijfde seizoen te zien zal zijn!

Bron: netflix.com

Bekijk hieronder de eerste minuut van het vijfde seizoen Orange is the New Black:

Waarom kijk jij uit naar het vijfde seizoen van Orange is the New Black?

Bron: netflix.com

Lees ook: Deze dood in Seizoen 4 van Orange is the New Black brak letterlijk ons hart!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Deze dood in Seizoen 4 van Orange is the New Black brak letterlijk ons hart!

  • Er zijn details onthuld over het vijfde seizoen van The 100

  • 10 x de beste Netflix Original series

  • Orange Is The New Black gevangenisvrouwen in het normale leven

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen