• Home
  • Nieuws
  • Er komt een nieuwe serie van de Gilmore Girls- bedenker: The Marvelous Mrs. Maisel

Er komt een nieuwe serie van de Gilmore Girls- bedenker: The Marvelous Mrs. Maisel

Amazon heeft twee seizoenen bestelt van The Marvelous Mrs. Maisel, een serie van Gilmore Girls-bedenker Amy Sherman-Palladino. Vorige maand stelde Amzon vijf verschillende pilots beschikbaar, waarvan tot nu toe alleen The Marvelous Mrs. Maisel een concrete serie wordt. In de pilot zien we Rachel Brosnahan, uit House of Cards, schitteren als Miriam ‘Midge’ Maisel, een New Yorkse huisvrouw uit 1958. Het is één van de weinige series waarvan Amazon meteen meerdere seizoenen heeft besteld.

The Marvelous Mrs. Maisel is een komische dramaserie die zich afspeelt in de jaren 50. We volgen het verhaal van Miriam ‘Midge’ Maisel, een vrolijk, energiek en scherp joods meisje die haar hele leven al had uitgestippeld: studeren, een man vinden, kinderen krijgen en de beste Yom Kippur diners geven van de stad. Haar dromen zijn allemaal uitgekomen. Ze is namelijk gelukkig getrouwd, heeft twee kindjes en woont in een prachtig appartement aan de Upper West Side van New York. Helaas besluit haar man plotseling om haar te verlaten voor een andere vrouw. Ze overdenkt haar leven en beslist dan om op te gaan treden als komiek.

Bron: Amazon

Naast Rachel Brosnahan zijn er nog meer grote namen die een rol zullen gaan spelen in The Marvelous Mrs. Maisel. Michael Zegen (Rescue Me) zal te zien zijn als Miriams man. Tony Shaloud (Monk) en Marin Hinkle (Two and a Half Men) gaan de rollen vertolken van de ouders van Miriam. Daarnaast heeft Alex Borstein (de stem van Lois Griffin in Family Guy) een bijrolletje in The Marvelous Mrs. Maisel. Met zulke goede acteurs kan het niet anders dan dat de serie een succes zal gaan worden!

The Marvelous Mrs. Maisel is de eerste onderneming van de Gilmore Girls-bedenker Amy Sherman-Palladino na de revival van Gilmore Girls op Netflix. De pilot van The Marvelous Mrs. Maisel kreeg zo een overweldigend digitaal applaus, dat Amazon meteen twee seizoenen van de serie heeft besteld. Het is alleen nog niet duidelijk hoeveel afleveringen de seizoenen zullen tellen of wanneer de serie in première gaat! Wel liet Joe Lewis, hoofd van komedie en drama bij Amazon, weten dat ze de serie snel aan het publiek willen laten zien! Het kan ons in ieder geval niet snel genoeg zijn! Een serie van de Gilmore Girls-bedenker wordt zeker wel geweldig!

Bron: Amazon

Ben jij benieuwd naar de nieuwe serie The Marvelous Mrs. Maisel?

Bron: hollywoodreporter.com, imdb.com

Lees ook: Er zijn mogelijk nóg meer nieuwe afleveringen van Gilmore Girls in aantocht

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Dit zijn de meest tragische tv break-ups

  • Er is een kans op nog meer afleveringen van Gilmore Girls!

  • Wat doet de cast van Gilmore Girls nu?

  • Redenen waarom er gewoon een nieuw seizoen van Gilmore Girls moet komen

  • 9 x de leukste rollen van Melissa McCarthy

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen