• Home
  • Nieuws
  • Keira Knightley is te zien in de nieuwe Pirates of the Caribbean trailer!

Keira Knightley is te zien in de nieuwe Pirates of the Caribbean trailer!

Boekaniers (haha, BOEK-aniers) en liefhebbers van piraten opgelet, Keira Knightley is gespot in de nieuwe Japanse Pirates of the Caribbean trailer! Lange tijd was het niet helemaal zeker of ze weer mee zou doen, maar deze nieuwe beelden zeggen genoeg!

Ja, je leest het goed, Keira Knightley is te zien in de nieuwe trailer van het vijfde deel van de Pirates of the Caribbean franchise, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. De laatste keer dat Knightley haar opwachting maakte in een Pirates of the Caribbean film was in 2007, in het derde deel Pirates of the Caribbean: At World’s End. Er was al bekend dat Orlando Bloom – Will Turner in de film – terug zou keren in het vijfde deel, maar of zijn geliefde Elizabeth ook weer van de partij zou zijn was onduidelijk. Nu weten we echter dat Knightley ook weer gezellig meedoet, hoewel we nog niet helemaal zeker weten hoe groot haar aandeel in de film zal zijn; ze is dan wel te zien in de trailer, maar je hoeft maar één keer met je ogen te knipperen en het moment is alweer voorbij. Verder is het opvallend dat Keira dus alleen in deze versie – de Japanse trailer – te zien is, terwijl we haar in eerdere trailers nog niet voorbij hebben zien komen.

Wel weten we dat in deze film een grote rol is weggelegd voor het personage Henry Turner, de zoon van Will en Elizabeth. De rol van Henry wordt gespeeld door Brendon Thwaites, bekend van onder andere Malificent en Blue Lagoon: The Awakening. Verder is Johnny Depp natuurlijk ook weer van de partij als de rum-drinkende en zwaard-zwaaiende piraat Kapitein Jack Sparrow.

Bron: Disney Enterprises, Inc.

Indien je Keira met eigen ogen wil aanschouwen, kun je hier de Japanse trailer van Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales bekijken.

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales draait vanaf 25 mei in de bioscoop.

Ga jij Keira, Johnny, en alle anderen bekijken in de bioscoop?

Lees ook: Nieuwe posters van de personages uit Pirates of the Caribbean 5

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fantastic Beasts fans zijn het niet eens met de casting van Johnny Depp

  • Eindelijk staat het vervolg op Love Actually, Red Nose Day, Actually online

  • De eerste teaser trailer van Pirates of The Caribbean: Dead Men Tell No Tails is uit!

  • Nieuwe posters van de personages uit Pirates of the Caribbean 5

  • Deze acteurs zijn te zien in Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen