• Home
  • Nieuws
  • De teaser trailer van Outlander seizoen drie is er!

De teaser trailer van Outlander seizoen drie is er!

Ben jij ook zo’n fan van Jamie Fraser’s gespierde torso en woeste krullen? Of gewoon van het romantische liefdesverhaal tussen Jamie en Claire? Of misschien geniet jij intens van de prachtige landschappen die in Outlander voorbijkomen? Wat het ook is, je kunt je hart ophalen met de nieuwe teaser trailer van het derde seizoen van Outlander!

In de eerste twee seizoenen van Outlander hebben Jamie en Claire al het nodige te verduren gehad. Keer op keer weer gebeurt er wel iets wat hun geluk samen in de weg staat. Helaas lijkt het er op dat het stel ook in het derde seizoen weer een heleboel obstakels zal moeten overwinnen! In het nieuwe seizoen – gebaseerd op het derde boek uit Diana Gabaldon’s serie – zien we hoe Claire en Jamie los van elkaar in hun eigen tijd proberen hun leven te leiden, maar dat valt voor hen beiden niet mee. De slag bij Culloden is verloren, en hoewel Jamie de strijd heeft overleefd, voelt hij zich wanhopig en eenzaam zonder Claire aan zijn zijde. Ondertussen – nou ja, in 1948 – probeert Claire de herinneringen aan haar relatie met Jamie achter zich te laten en zich te focussen op haar gezin.

Bron: Sony Pictures Television Inc.

Hoe het verhaal af gaat lopen en of Jamie en Claire nu eindelijk eens een beetje geluk zullen hebben is helaas nog niet duidelijk. Wij hopen in ieder geval op een gelukkig einde waarbij Jamie en Claire elkaar weer in de armen kunnen sluiten!

 

 

Seizoen drie van Outlander is vanaf september 2017 te zien.

Hoe denk jij dat het af gaat lopen met Jamie en Claire?

Lees ook: 10 redenen waarom Sam Heughan een lekker ding is

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • De leukste nieuwe TV-series uit Amerika!

  • Boeken top-5: De leukste series!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen