• Home
 • Nieuws
 • Spoiler Alert! De eerste foto en teaser van de musical aflevering van Once Upon a Time!

Spoiler Alert! De eerste foto en teaser van de musical aflevering van Once Upon a Time!

De eerste foto van de musical aflevering van Once Upon a Time is vrijgegeven! Bij deze een waarschuwing: dit artikel bevat een paar spoilers over de musical aflevering, dus als je nog geen informatie wil over het verhaal, laat dit artikeltje dan even links liggen! Ben je echter wel een beetje nieuwsgierig naar wat er op de planning staat voor Emma, Hook en de andere personages uit Storybrooke, lees dan snel verder!

Na een heleboel ups en downs in hun relatie staan Emma (Jennifer Morrison) en Hook (Colin O’Donoghue) op het punt om in het huwelijksbootje te stappen in Once Upon a Time, en op de eerste foto kunnen we alvast Emma’s bruidsjurk bewonderen. De titel van de aflevering is ook al bekend, namelijk "The Song in Your Heart"! Best toepasselijk, toch? Echter, of het allemaal goed afloopt met Emma op haar trouwdag is nog maar de vraag, want de ultieme confrontatie met de Black Fairy (Jaime Murray) staat ook nog op de agenda!

Bron: Jack Rowand/ABC/EW

Emma laat haar trouwdag echter niet verpesten door het vooruitzicht van een gevecht tussen haar en de Black Fairy. In een interview met Entertainment Weekly gaf Edward Kitsis, Executive Producer van de serie, aan dat Emma zich niet laat tegenhouden door wat mogelijk wel of niet gaat gebeuren. Ze volgt de raad van haar moeder, Snow White, op om haar leven te leven en zich niet bang op te stellen.

Of de bruiloft van Emma en Hook goed afloopt moeten we nog maar zien. Volgens Kitsis zou het best kunnen dat de grote confrontatie die we verwachten te zien een beetje anders uitvalt dan verwacht. In het interview met Entertainment Weekly gaf hij aan dat een strijd niet altijd letterlijk een gevecht hoeft te zijn met wapens en geweld. Zijn mede Executive Producer, Adam Horowitz, voegde daar aan toe dat het een heel persoonlijke strijd zal worden voor Emma.

Enerzijds weten we nu weer wat een klein beetje meer over de musical aflevering van Once Upon a Time, maar aan de andere kant zijn we met deze informatie eigenlijk nog niet heel veel wijzer over wat er gaat gebeuren. Gelukkig hebben we in ieder geval de foto om ons nog even zoet te houden tot de langverwachte musical aflevering wordt uitgezonden.

Over zoethoudertjes gesproken, het volgende filmpje verscheen op de Once Upon a Time Facebook pagina van ABC:

De musical aflevering van Once Upon a Time zal op 7 mei te zien zijn!

Wat vind jij van Emma's trouwjurk?

Lees ook: De makers van Once Upon a Time geven antwoord op vragen van fans

Nieuwste artikelen

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Als ik je weer zie

 • Mijn grote flapjesboek van alle dieren - Carrie Love

 • Argylle - Elly Conway

 • Weekend weg wandelgids - Claudia Straatmans

 • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

Gerelateerde artikelen

 • De beste Young Adult sprookjes

 • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • 12 The Vampire Diaries behind the scenes geheimen die je nog niet wist

 • 13 series die je kan kijken als je The Vampire Diaries mist

Zoek in artikelen