• Home
  • Nieuws
  • Jennifer Morrison vertelt waarom ze stopt met Once Upon A time

Jennifer Morrison vertelt waarom ze stopt met Once Upon A time

Het vreselijk nieuws dat Jennifer Morrison stopt als Emma bij Once Upon A time is net uit. En hier werden we dus echt heel verdrietig van! En natuurlijk wilde we wel een goede verklaring voor het verlies van de hoofdpersoon in één van onze favoriete series. Maar Jennifer Morrison komt met een verklaring waar we toch wel begrip voor hebben!

Na zes geweldige seizoenen van Once Upon A time is het nu niet zeker of er een zevende seizoen zal komen. Want Emma zal niet meer verschijnen in dit seizoen. Als kleine troost vertelt ze gelukkig wel dat ze nog één aflevering wil doen om het karakter Emma af te sluiten. Maar waarom stopt ze nu? Jennifer Morrison vertelt dat ze moest doen wat goed voor haar was. In een interview met TVLine vertelt ze dat het een persoonlijke reden heeft dat ze ermee gaat stoppen.

Update: Once Upon A Time Snow White, Prince Charming, Henry, Zelena en Belle verlaten de serie!

Bron: ABC

Ze zegt dat ze natuurlijk houdt van de show en het karakter en dat het echt een hele moeilijke beslissing was om te maken. Maar ze heeft 6 jaar in House gespeeld, daarna 1 jaar in How I Met Your Mother en nu weer 6 jaar in Once Upon A Time. Dat is 13 jaar aan televisiewerk achter elkaar zonder pauze. Ze vindt dit natuurlijk geweldig om gedaan te hebben maar het waren wel erg zware schema's.

Ze vertelt dat je wel 16 tot 18 uur per dag aan het werk bent. Once Upon A time werd ook nog eens opgenomen in Vancouver wat betekende dat ze elk weekend op en neer moest vliegen. Hierdoor zag ze haar familie en vrienden amper. In die 6 jaar heeft ze wel 100 vluchten per jaar genomen.

Jennifer vertelt dat ze eigenlijk gewoon weg heel erg moe is en dat ze even moest stoppen om goed na te denken wat ze wil met haar leven en wat belangrijk is.

"As much as I love the show, I ultimately had to do what was right for me, and I need to be home".

Kortom Jennifer wil gewoon thuis zijn en een persoonlijk leven opbouwen. En nieuwe uitdagingen aan gaan dichter bij huis. En dat snappen we natuurlijk wel! Wij zijn tenminste heel erg blij dat ze voor 6 seizoenen zo'n geweldig karakter heeft gespeeld en we hopen natuurlijk heel erg dat Once Upon A Time doorgaat met een nieuw seizoen!

 

​Bron: ABC

Lees ook: Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

 

 

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt niet op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen