• Home
  • Nieuws
  • De nieuwe trailer van Orange is the New Black is revolutionair!

De nieuwe trailer van Orange is the New Black is revolutionair!

Enkele weken geleden verscheen al een kort fragment uit de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Orange is the New Black. In dit één minuut durende fragment konden we zien hoe Daya een van de cipiers onder schot hield met zijn eigen wapen. De spanning liep op, iedereen schreeuwde, de camera draaide weg en er klonk een schot. What happened? Heeft Daya daadwerkelijk de bewaker neerschoten? Eigenlijk wisten we na dit fragment nog niet heel veel meer over het nieuwe seizoen van Orange is the New Black, maar gelukkig geeft de nieuwe trailer wat meer informatie prijs.

Bron: Netflix

Het lijkt er op dat de gevangenen komend seizoen de handen in één slaan en in opstand komen tegen de cipiers en het gevangenisbestuur. We zien onder andere hoe Alison een open brief schrijft aan de pers om de schandalige gebeurtenissen en omstandigheden in de Litchfield gevangenis openbaar te maken, en hoe Red op zoek gaat naar documenten die als bewijs kunnen dienen voor het wangedrag van de bewakers en de directie.

De makers van de populaire serie zijn dit seizoen niet bang zijn geweest om maatschappelijke problemen zoals racisme en onderdrukking aan te kaarten. Het nieuwe seizoen van Orange is the New Black zal dan ook geen lichte kost worden, maar dat zal ons – en vele anderen – er niet van weerhouden om te gaan kijken!

Seizoen vijf van Orange is the New Black is vanaf 9 juni te zien op Netflix.

Wat vind jij van de nieuwe trailer van Orange is the New Black?

Lees ook: Bekijk de eerste beelden van Orange is the New Black seizoen 5

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • De première datum van PLL is bekend!

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • Nieuwe series die je dit jaar niet mag missen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen