• Home
  • Nieuws
  • Er komt een nieuwe spin-off van Greys Anatomy!

Er komt een nieuwe spin-off van Greys Anatomy!

Shonda Rhimes did it again. Goed nieuws voor alle Grey’s Anatomy fans! Er komt namelijk een nieuwe spin-off van onze favoriete doktersserie. Toch zit er wel een addertje onder het gras, want dit keer zal het niet gaan over knappe dokters en spannende operaties, maar over een heel ander beroep in het “saving lives” veld… En het heeft alles te maken met de season finale van het dertiende seizoen (pas op: mogelijk spoilers).  

Na Private Practice zaten wij al meteen met smart te wachten tot Shonda met een nieuwe spin-off zou komen van Grey’s Anatomy, en onze gebeden zijn verhoord! Er komt een spin-off, maar deze zal niet draaien om een van de personages uit Grey’s Anatomy. De serie zal namelijk gaan over een groep brandweermannen- en vrouwen in Seattle, die hun levens riskeren om het de levens van anderen te redden. Binnenkort kunnen wij dus weer genieten van een nieuwe serie onder leiding van Shondaland. Yes!Vanaf hier SPOILERS uit seizoen 13.

De spin-off zal voortkomen uit een aflevering van Grey’s Anatomy, en laat nu net de allerlaatste aflevering van seizoen 13 “Ring of fire” heten. Ook eindigde de aflevering hiervoor met een huge cliffhanger: een explosie in het ziekenhuis dat (naar alle waarschijnlijkheid) zorgt voor een brand in het Grey Sloan Memorial Hospital. Het lijkt ons dan ook logisch dat dit de aflevering zal zijn waarin wij voor het eerst kennismaken met de nieuwe brandweerhelden.Het script van de nieuwe serie, waarvan de naam nog onbekend is, zal geschreven worden door dezelfde schrijfster van Grey’s Anatomy, Scandal en How to Get Away with Murder. De serie zelf zal worden geproduceerd door Shonda Rhimes. Wij twijfelen dus niet aan het succes van de serie!

Ben jij benieuwd naar de nieuwe spin-off?

Bron: ew.com

Lees ook: Gedachten die wij hebben tijdens het kijken van Grey's Anatomy

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een bruiloft in de seizoensfinale van Grey's Anatomy seizoen 14

  • Onverwachte twist in Grey's Anatomy seizoen 15 trailer

  • Cristina Yang komt misschien terug in Grey's Anatomy

  • Gedachten die wij hebben tijdens het kijken van Greys Anatomy

  • 5 dingen die je niet wist over Grey's Anatomy

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen