• Home
  • Nieuws
  • Het script van Fantastic Beasts 2 is afgerond: dit is wat we weten

Het script van Fantastic Beasts 2 is afgerond: dit is wat we weten

Het tweede deel van de Fantastic Beasts filmserie komt steeds dichterbij, want J.K. Rowling heeft bevestigd dat het script van de film officieel is afgerond! Nu zijn wij heel erg benieuwd naar details hierover, maar J.K. Rowling kennende laat zij er niet veel over los. Dit is wat wij in ieder geval wél al weten over het nieuwe script.

Het script is weer geschreven door J.K. Rowling en de regisseur van de Harry Potter films, David Yates, zal terugkeren als regisseur. Weer een gouden combinatie dus, wat ons natuurlijk nog nieuwsgieriger maakt naar de details. Wat al een tijdje bekend was, is dat het tweede deel zich in de straten van Parijs af zal spelen en Newt hier samen met zijn jongere broer, gespeeld door acteur Callum Turner, naartoe zal reizen. Ook Zoë Kravitz voegt zich toe aan de cast met de rol van Leta Lestrange, Newts verloren liefde, en dit keer zal zij een grotere rol hebben dan in de vorige film. Dit doet ons natuurlijk afvragen of de liefde tussen de twee weer op zal bloeien en als we Zoë mogen geloven zal er in de tweede film zeker weer potentie zijn voor een romantische relatie…


Het is nog niet bekend of andere castleden uit de eerste film van Fantastic Beasts zullen terugkeren. Wel weten we dat Johnny Depp de rol van Grindelwald weer zal vertolken. Ook wordt er in deel twee dieper in gegaan op de relatie tussen de jonge Perkamentus, gespeeld door Jude Law, en Grindelwald. Wij kunnen nu al niet meer wachten! Het filmen begint in de zomer en dan kunnen wij 16 november 2018, 2 jaar nadat het eerste deel uit kwam, eindelijk genieten van Fantastic Beasts and Where to Find Them 2.

De drie films die erna volgen zullen in 2020, 2021 en 2023 uitkomen. Wij kunnen dus nog jaren genieten van Newt en zijn avonturen!

Bron: movieweb

Lees ook: Jude Law is gecast als de jonge Perkamentus in Fantastic Beasts 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Deze Harry Potter referenties in Fantastic Beasts zijn jou waarschijnlijk nog niet opgevallen

  • Onthullingen van J.K. Rowling over de Fantastic Beasts and Where to Find Them films

  • Fantastic Beasts fans zijn het niet eens met de casting van Johnny Depp

  • Je gelooft nooit op wie Perkamentus verliefd was

  • Dit móét jij weten over het einde van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen