• Home
  • Nieuws
  • Tom Hanks vindt de nieuwste theorie over Toy Story fantastisch

Tom Hanks vindt de nieuwste theorie over Toy Story fantastisch

Pixar theorieën zijn er genoeg! Wij hebben eerder al een artikel geschreven over de ‘easter eggs’ die verstopt worden in de films van Pixar en daar is ook een super mooi filmpje over gemaakt. En ook nu is er weer een nieuwe theorie bedacht over niemand minder dan de moeder van Andy in de films van Toy Story! En ook Tom Hanks ziet wel wat in deze theorie!

Op de blog van Jon Negroni staat een wel erg interessante theorie over Jessie. Hij heeft hem niet helemaal zelf bedacht. Het idee kwam eigenlijk van zijn stagiair. Zet je schrap, want dit is de theorie: de moeder van Andy, ms. Davis, zou de eerste eigenaar van Jessie zijn geweest! En die theorie wordt aardig goed ondersteund. Het gaat namelijk allemaal om de hoed die Andy draagt.

Het is wel duidelijk dat Andy niet dezelfde hoed draagt als Woody. Zijn hoed lijkt namelijk veel meer op die van Jessie. Het enige dat ontbreekt is het witte lint dat om de hoed heen zit. En dat is toch best wel raar, Woody is namelijk het favoriete speelgoed van Andy en niet Jessie! Maar ook hier is over nagedacht! In Toy Story 2 is namelijk een flashback te zien van Emily, waarin ze speelt met Jessie. En zij heeft precies dezelfde hoed op als Andy, alleen dan wel met een wit lint. Waarschijnlijk is Emily uitgegroeid tot Andy’s moeder en heeft zij haar hoed aan hem gegeven. In de tussentijd is alleen wel het witte lint zoek geraakt!

Huffingtonpost besloot om met deze informatie naar Tom Hanks, de stem van Woody, te stappen! En hij is het helemaal eens met de bovenstaande theorie! Hij zei er namelijk het volgende over: ‘Het klinkt als een fantastische off-story, die met een beetje kennis van een fan tot stand is gekomen. Ik ben er zeker van dat de mensen bij Pixar er aandacht aan zullen geven. Ik zeg niet dat er een flashback hierover in Toy Story 4 zal zijn, maar je weet het nooit. Goed idee!’.

Ook de schrijver van Toy Story, Pete Docter, sluit niks uit. Maar het kan natuurlijk wel zo zijn dat hij sommige geheimen lekker geheim wilt houden. Dus het is nog even afwachten of de theorie werkelijkheid zal worden in de films!

Vind jij deze theorie over Toy Story, net als Tom Hanks, ook fantastisch?

Bron: huffingtonpost.com, jonnegroni.com, giphy.com

Lees ook: Cars 3 stoot Wonder Woman weg van de eerste plek

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • J.K. Rowlings nieuwe website bevat een pagina waarop Harry Potter theorieën worden ontkracht

  • The Circle met Emma Watson laat donkere kant van social media zien 

  • Creepy theorie over Home alone...

  • 8 Hollywoodkoppels die al lang samen zijn

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen