• Home
  • Nieuws
  • I. Marlene King onthult wie zij oorspronkelijk als A.D. in gedachten had

I. Marlene King onthult wie zij oorspronkelijk als A.D. in gedachten had

Let op! Spoilers voor als je de laatste aflevering van Pretty Little Liars nog niet gezien hebt. Na een 1,5 uur durende finale aflevering is er eindelijk bekend gemaakt wie A.D. is. Het bleek uiteindelijk Alex Drake te zijn, Spencers verloren tweelingzus. De meeste van ons hadden dit echt niet zien aankomen!

Bron: Giphy

Wren ontmoette Alex in Londen en bracht haar in contact met haar halfzus Charlotte (Cece) Drake. Nadat Alex Charlotte had ontmoet besefte ze pas hoeveel ze heeft gemist in haar leven. Na de moord op Charlotte besloot Alex de identiteit van A.D. aan te nemen om de Liars te stalken en er op die manier achter te komen wie Charlotte heeft vermoord. Toen ze achter de identiteit van de moordenaar kwam, besloot Alex een nieuw plan te maken. Ze zou Spencer kidnappen en haar identiteit overnemen. Gelukkig kwamen de andere liars er op tijd achter. Nu kunnen Spencer, Emily, Hanna, Aria en Alison eindelijk een normaal leven leiden zonder bang te hoeven zijn voor A of A.D.

Bron: Giphy

Entertainment Weekly sprak in een recent interview met I. Marlene King, de producer van de serie, over het einde van Pretty Little Liars. Een van de vragen die I. Marlene King voorgeschoteld kreeg was of ze altijd al Spencers slechte tweelingzus in gedachten had als Uber A.

I. Marlene King vertelt dat ze in eerste instantie Wren in gedachten had als A.D. Maar omdat Julian Morris, de acteur die Wren speelt in PLL, een druk bezette acteur is was het bijna onmogelijk om hem als A.D. te hebben vanwege het feit dat hij bijna nooit op de set aanwezig zou kunnen zijn. Verder vertelde King dat veel fans het fantastisch zouden vinden als een van de liars A.D. zou zijn. King vertelde dat de hele serie over de onvoorwaardelijke vriendschap tussen de 5 meiden ging. Uiteindelijk leidde al het brainstormen tot het idee van een slechte tweelingzus van één van de liars. Hierdoor werd toch één van de Pretty Little Liars een soort van A.D.

Bron: Giphy

Ook onthulde King dat Alex degene was die Spencer heeft neergeschoten en dat degene die Mona bezocht aan het begin van de laatste aflevering Wren was. Niet iedereen zag aankomen dat de slechte tweelingzus van Spencer A.D. zou zijn. En ondanks dat de serie nu mooi is afgerond vinden we het toch stiekem best jammer dat we nooit meer van nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars kunnen genieten.

Bron: Giphy

Wat vind jij van de onthullingen van I. Marlene King?

Bron: Variety, Entertainment Weekly, Mtv, Deadline, Giphy.

Lees ook: Dit is de reden waarom wij nooit een goed antwoord krijgen op onze vragen over Pretty Little Liars

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Startdatum seizoen 7 Pretty Little Liars bekend!

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Antwoorden op al je PLL vragen

  • 25 geheimen over Pretty Little Liars

  • De première datum van PLL is bekend!

Zoek in artikelen