• Home
  • Nieuws
  • Dit worden de eerste afleveringen van seizoen 7 Game of Thrones

Dit worden de eerste afleveringen van seizoen 7 Game of Thrones

Nog maar heel even en dan begint eindelijk seizoen 7 van Game of Thrones. Omdat het nieuwe seizoen nu zo dichtbij is, heeft HBO de titels van de eerste drie afleveringen met bijbehorende synopsis bekendgemaakt. Ondanks de summiere omschrijvingen van de afleveringen zijn de fans al druk aan het speculeren wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Benieuwd geworden naar de titels van de afleveringen? Hieronder kunnen jullie ze vinden met de bijbehorende synopsis.

Aflevering 1: Dragonstone

Jon (Kit Harrington) organiseert de verdediging van het noorden. Ondertussen probeert Cersei (Lena Headey) de kansen gelijk te maken. Daenerys (Emilia Clarke) komt thuis.

Bron: HBO

Aflevering 2: Stormborn

Daenerys (Emilia Clarke) ontvangt een onverwachte gast. Jon (Kit Harrington) krijgt te maken met een opstand. Ondertussen maakt Tyrion (Peter Dinklage) plannen om Westeros te veroveren.

Bron: HBO

Aflevering 3: The Queen’s Justice

Daenerys (Emilia Clarke) houdt audiënties. Cersei (Lena Headey) geeft een geschenk terug. Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) leert van zijn fouten.

Bron: HBO

De synopsis van deze afleveringen roepen voornamelijk vragen op. Met wat voor opstand krijgen we te maken? Wie is de onverwachte gast die Daenerys ontvangt? Wat voor geschenk geeft Cersei terug? Van welke fouten leert Jaime? Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten voor we hierop antwoorden krijgen. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal op 16 juli uitkomen.

Wat vinden jullie van de afleveringentitels?

Bron: Entertainment Weekly, HBO.

Lees ook: De laatste afleveringen van Game of Thrones krijgen waarschijnlijk speelfilmlengte

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • EXACTE startdatum Pretty Little Liars seizoen 7 bekend!

  • Deze Nederlandse acteurs bemachtigden allemaal een rol in Game of Thrones

  • 10 x series om samen met je vriend te kijken

  • Nog een Pretty Little Liars promo!

  • Wat je moet weten over Pretty Little Liars seizoen 7

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen