• Home
 • Nieuws
 • Dit is wat we weten over Jurassic World: Fallen Kingdom

Dit is wat we weten over Jurassic World: Fallen Kingdom

De eerste Jurassic Park film uit 1993 was een enorm succes. In 2015 kwam een reboot van deze geweldige franchise uit. Het succes blijkt 20 jaar na de eerste film even groot. Binnen no-time haalde Jurassic World 1 miljard dollar op en eindigde de film op de vierde plaats in de lijst met meest succesvolle films aller tijden. Een vervolg op Jurassic World kon dan ook niet uitblijven. Op 22 juni 2018 moet Jurassic World: Fallen Kingdom uitkomen. We hebben al eerder een artikel hierover geschreven, deze kun je hier lezen. Uiteraard is er ondertussen ook weer nieuwe informatie bekendgemaakt, dus lees snel verder voor de nieuwste ontwikkelingen.

Bron: Universal Studios

We weten dat de film Jurassic World: Fallen Kingdom gaat heten. De tagline van de film is “Life Finds A Way”. Deze zin kan de fans misschien bekend voorkomen. Dat klopt want deze memorabele zin is uitgesproken door Ian Malcom (gespeeld door Jeff Goldblum) in de eerste Jurassic Park film en is nu dus de tagline voor Jurassic World 2. Dat belooft in ieder geval al heel spannend te worden!

Bron: Universal Studios

Verder maakte regisseur J.A. Bayona afgelopen week op zijn officiële twitter account bekend dat de opnames voor Jurassic World: Fallen Kingdom zijn afgerond.

Ook Bryce Dallas Howard die terug zal keren voor het tweede deel heeft op haar Instagram een foto gedeeld van de laatste dag op de set.

 

Day #60 and that's a wrap! Honestly, I ugly cried. Bye, Hawaii! #jurassicworld #jurassicworld2 #JurassicWorldFallenKingdom

Een bericht gedeeld door Bryce Dallas Howard (@brycedhoward) op

Ook is er bekend dat Jeff Goldblum terug zal keren in Jurassic World: Fallen Kingdom! De laatste keer dat de acteur de rol van Ian Malcom heeft gespeeld was in The Lost World: Jurassic Park uit 1997. Goldblum heeft toch besloten om nog een keer in de huid van fan favoriet Ian Malcom te kruipen. Wij zijn daar in ieder geval erg blij mee!

Bron: Universal Studios

Naast Bryce Dallas Howard en Chris Pratt die terugkeren in dit tweede deel zullen er ook veel nieuwe gezichten te zien zijn in Jurassic World 2. Ted Levine (Shutter Island, Monk), Rafe Spall (Prometheus, Life of Pie), Toby Jones (Harry Potter, Captain America), Geraldine Chaplin (Chaplin, Doctor Zhivago), Daniella Pineda (The Originals, The detour) en Justice Smith (Paper Towns, The Get Down) zullen allemaal rollen vertolken in Jurassic World: Fallen Kingdom. De film zal worden geregisseerd door regisseur J.A. Bayona (The Impossible, a Monster Calls).

Over het plot van de film is tot nu toe nog niet heel veel bekend gemaakt. Chris Pratt en J.A. Bayona hebben wel gezegd dat ze denken dat deze film donkerder en enger zal worden dan de eerste Jurassic World film. Bayona vertelt verder dat deze film een verhaal zal vertellen dat we nog niet eerder hebben gezien in de wereld van Jurassic World. Dat klinkt in ieder geval al heel spannend!

Verder heeft de schrijver en producer Colin Trevorrow nog een aantal hints laten vallen over het plot. Zo vertelde hij dat aan het einde van Jurassic World dr. Wu vertrekt met een aantal dinosauruseieren. In de film vertelt dr. Wu ook aan Dr. Mesrani dat “wij niet altijd de enige zullen zijn die dinosaurussen kunnen maken” Trevorrow vertelt dat hij dit zeker een interessant idee vind. Of we dit gegeven terug zullen zien in de Jurassic World films blijft nog een beetje vaag. Wel postte Trevorrow in april van dit jaar een foto van alleen de dinosauruseieren op zijn Twitter. Dit kan betekenen dat we de dinosaurussen zullen zien buiten de omgeving van de eerste film, aangezien Dr. Wu de eieren meenam toen hij vluchtte.

Wij zijn in ieder geval heel benieuwd geworden naar Jurassic World: Fallen Kingdom en kunnen niet wachten om de film volgend jaar in de bios te kunnen zien!

Wat vinden jullie van deze nieuwe informatie?

Bron: Entertainment Weekly, twitter, CBR, Instagram.

Lees ook: Alles wat je wil weten over Jurassic World 2

Nieuwste artikelen

 • Recensie: Happiest season 

 • Wachten op de wind - Oskar Kroon

 • Etters en letters - Frederick Deloddere

 • Recensie: Fatherhood 

 • De ninja's van de overkant - Reggie Naus 

Gerelateerde artikelen

 • Jurassic World 2 wordt nog enger, spannender én echter

 • Jennifer Lawrence en Chris Pratt samen in de nieuwe trailer van Passengers!

 • Alles wat je wil weten over Jurassic World 2

 • Het gaat gebeuren: Chris Pratt en Anna Faris gaan in dezelfde film een hoofdrol spelen

 • Er komt een Jurassic World 2!

Zoek in artikelen