• Home
  • Nieuws
  • Er zijn nieuwe details bekend over het zevende seizoen van Once Upon a Time

Er zijn nieuwe details bekend over het zevende seizoen van Once Upon a Time

Zoals je misschien wel weet gooien de makers van Once upon a time in seizoen 7 het roer volledig om. Veel van de vaste castleden vertrekken, zo zullen onder andere Emma Swan, prins Charming en Snow White niet meer te zien zijn in het nieuwe seizoen. Het verhaal zal voornamelijk draaien om Henry die nu volwassen is en zelfs een dochter heeft samen met Cinderella. Echter herkent hij zijn dochter niet meer omdat hij zijn geloof is verloren. Zijn dochter probeert hem weer te laten geloven. Nadat al de nieuwe gezichten van Once Upon a Time bekend zijn gemaakt, zijn er nu nieuwe details over het volgende seizoen naar buiten gebracht door de makers van de serie. 

Bron: ABC

Cinderella zal gespeeld worden door Dania Ramirez die je misschien kent uit Devious Maids. Maar hoe kan Ramirez een karakter spelen die we al eerder in de serie gezien hebben? Cinderella werd hiervoor namelijk gespeeld door Jessy Schram. Het zit zo: Henry is de schrijver van het eerste boek, maar in het nieuwe seizoen zullen we zien dat Henry naar een plek wil gaan waar geen happy ending meer is.

Wanneer Henry naar nieuwe plekken afreist, wat dus ook nieuwe boeken zijn, zullen we verschillende versies tegenkomen van de karakters die we al kennen, waaronder Cinderella. Edward Kitsis vertelt verder dat in deze nieuwe boeken niet alleen de oude karakters terugkeren, maar dat we waarschijnlijk ook nieuwe karakters zullen ontmoeten.

Bron: ABC

Welke karakters zien we terug?

Jared Gilmore, de acteur die Henry speelt, is niet de enige die terugkeert in het volgende seizoen. In een interview met Entertainment Weekly werd er aan de producers gevraagd of we naast Jennifer Morrison, die Emma Swan speelt, nog meer oude gezichten zullen zien in het nieuwe seizoen. Edward Kitsis antwoordt hierop dat hij teleurgesteld zal zijn als ze het niet zouden doen. Waar hij vervolgens aan toevoegt: “dat betekent dus ja”.

Nieuwe locaties

Nadat Henry Storybrooke heeft verlaten, is hij terechtgekomen in een nieuwe stad, genaamd Hyperion Heights. De naam van deze stad is tevens ook de titel van de eerste aflevering van seizoen 7. De producers hebben verteld dat ze met deze nieuwe stad vooral een eerbetoon willen brengen aan de geschiedenis van Disney. Betekent dit dan dat we Storybrooke helemaal niet meer terug zullen zien in het nieuwe seizoen? Volgens de producers niet. We krijgen Storybrooke dus gelukkig nog wel een paar keer te zien gedurende seizoen 7.

Bron: ABC

Flashbacks

Als Oncer weet je natuurlijk dat vooral in de eerste paar seizoenen de flashbacks van de karakters een grote rol in het verhaal speelde. Met seizoen 7 willen de makers dat zeker weer gaan doen. Henry zit nu in een nieuw boek, met een nieuw verhaal, met nieuwe karakters. Daarom zullen we dus weer kunnen genieten van Flashbacks en achtergrondverhalen van de verschillende karakters.

De toekomst voor Hook

De producers verklapten ook al een beetje over het verhaal van Hook in seizoen 7. Ze vertelden dat we met name in de eerste twee afleveringen veel informatie over Killian zullen krijgen. In de eerste aflevering zien we Hook na de gebeurtenissen van seizoen 6, waarbij zich nieuwe omstandigheden zullen voordoen. In de tweede aflevering zal er echt op in worden gegaan wat er met hem is gebeurd. Dit zal vooral in de vorm van flashbacks gebeuren. De tweede aflevering heet dan ook “A Pirate’s Life". Op de vraag of Hook weer slecht zal worden in seizoen 7 zeggen de producers het volgende: er is altijd een kans dat Hook slecht zal worden, maar ze denken wel dat Killian’s hart hem op het goede pad zal houden. Voor Captain Swan is er ook nog goed nieuws. De makers vertellen dat Emma en Hook’s liefde stand zal houden, het is immers ware liefde. Awh!

Bron: ABC

Wij zijn in ieder geval heel benieuwd geworden naar seizoen 7 van Once Upon a Time!

Wat vinden jullie van deze nieuwe informatie?

Bron: Entertainment Weekly.

Lees ook: Nieuwe gezichten in het zevende seizoen van Once Upon a Time

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

  • Series met de mooiste mannen

  • Bizarre Disney feitjes

Zoek in artikelen