De allereerste vrouwelijke Doctor Who

Al 54 jaar lang wordt de rol van Doctor Who door een man vertolkt. Inmiddels zijn er al 12 mannen door de serie versleten! Maar nu is het eindelijk zover: Doctor Who zal in het nieuwe seizoen door een vrouw gespeeld worden! Dit hebben wij kunnen zien in een kort filmpje waarin de nieuwe Doctor Who onthuld werd.

Jodie Wittaker, 35 jaar, zal in het nieuwe seizoen in de rol van Doctor Who kruipen. We kennen haar onder andere uit de populaire series Broadchurch en The Assets. Nu zal ze het stokje over gaan nemen van Peter Capaldi, 59 jaar. Hij is sinds 2013 Doctor Who, maar vindt dat het nu tijd is om veder te gaan. We zullen hem natuurlijk missen, maar zijn toch wel heel blij dat er nu een vrouwelijke Doctor Who komt!

Bron: Getty (Ferdaus Shamim)

Jodie Wittaker is heel erg vereerd dat ze de rol van Doctor Who mag gaan vertolken. Ze weet dat het een hele verandering is, maar volgens haar is deze serie daar juist perfect voor. De fans hebben namelijk al zoveel veranderingen voor hun kiezen gehad en dat Doctor Who nu een vrouw is past juist perfect bij deze tijd! Wij zijn het echt helemaal met haar eens en kunnen niet wachten om haar te zien schitteren! De eerste aflevering van het nieuwe seizoen zal op Eerste Kerstdag te zien zijn op BBC.

Bekijk hier de onthulling van de nieuwe Doctor Who:

Wat vind jij ervan dat de nieuwe Doctor Who een vrouw is?

Bron: BBC.com

Lees ook: In Wreck-it Ralph 2 vindt een reünie van alle Disneyprinsessen plaats

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • You Again

  • Deze films en series verschijnen in augustus op Netflix

  • Alles wat vrouwen willen weten over mannen en mannen niet over vrouwen

  • Column: Blinde ambitie

  • Als je verliefd wordt (DVD)

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen