• Home
  • Nieuws
  • Stephenie Meyer gaat een bovennatuurlijke thriller-serie produceren

Stephenie Meyer gaat een bovennatuurlijke thriller-serie produceren

Zijn jullie er klaar voor?! Want wij hebben leuk nieuws voor jullie. De schrijfster van de populaire Twilight-serie gaat nu een televisieserie produceren en dat is wel even iets anders dan een boek schrijven! En het wordt niet zomaar een serie. Het gaat namelijk om een serie vol met bovennatuurlijke elementen en spionage! De hoofpersoon werkt namelijk voor de MI5 For Wizards. Dat past dus echt precies in het straatje van Stephenie Meyer. Starz heeft onlangs groen licht gegeven voor deze thriller-serie!

Bron: Getty (Paul Archuleta)

Deze nieuwe serie zal de naam The Rook dragen en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Daniel O’Malley. In The Rook volgen we het verhaal van een jonge vrouw, die wakker wordt in een Londens park. Maar dat is nog niet eens het vreemde aan het verhaal, ze kan zich namelijk helemaal niks meer herinneren. Daarnaast wordt  ze achtervolgd door schimmige (paranormale) tegenstanders en worstelt ze ondertussen ook nog met haar eigen nieuwe, maar vreemde vaardigheden. Ze zal moeten vechten om achter haar verleden te komen en om haar positie als hoofd van Britain’s Most Secret (Supernatural) Service te behouden voordat degenen, die haar geheugen hebben gestolen kunnen afmaken waaraan ze zijn begonnen.

Bron: Head of Zeus

Stephenie Meyer is de executive producer van The Rook en Stephen Garret (bekend door The Nightmanager) zal als Showrunner van de serie optreden. Verder zal The Rook mede worden geproduceerd door Sam Holcroft (bekend door Rules for Living) en Al Muriel (bekend door Precious & Rich). Stephenie Meyer heeft dus een goed team om haar heen om er een mooie en spannende serie van te maken!

Volgens de CEO van Starz, Chris Albrecht, zal The Rook vanaf de allereerste aflevering verslavend zijn en hij gelooft er in dat ze een heel fascinerend en opwindend vrouwelijk hoofdpersonage zullen introduceren in The Rook. Daarnaast is hij er erg blij mee dat ze de talenten van Stephenie Meyer en Stephen Garret aan de haak hebben kunnen slaan en dat de serie in samenwerking met Lionsgate Television Group en Liberty Global zal worden gemaakt. Dit belooft in ieder geval al veel goeds voor deze nieuwe serie!

Wie er een rol in de The Rook zullen gaan spelen is nog niet bekend. Het plan is om de serie volgend jaar in Amerika, via Starz, uit te zenden. Liberty Global zal de uitzending in Europa op zich nemen, maar het is nog niet precies bekend wanneer The Rook in Europa te zien zal zijn! Daarvoor zullen we nog even geduld moeten hebben.

Wat vinden jullie ervan dat Stephenie Meyer The Rook gaat produceren?

Bron: ew.com, starz.com, variety.com, deadline.com

Lees ook: Warner Bros. gaat waarschijnlijk de film Harley Quinn vs The Joker maken

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Robert Pattinson staat open voor een Edward Cullen spin-off

  • The Host

  • Naar de bios: The Host

  • The Host (DVD)

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen