• Home
 • Nieuws
 • Interview met makers Once Upon a Time seizoen 7

Interview met makers Once Upon a Time seizoen 7

Langzaam maar zeker komen er steeds meer details naar buiten over het nieuwste seizoen van Once Upon a Time. Zo is er afgelopen maand al een trailer uitgekomen en weten we sinds kort dat er een LGBT karakter te zien zal zijn in de serie. Aangezien er dit seizoen grote veranderingen plaatsvinden kijken de meeste fans met een mix van nieuwsgierigheid en angst uit naar het nieuwe seizoen. De makers van de serie, Edward Kitsis, Adam Horowitz en David H. Goodman hebben in een nieuw interview met Entertainment Weekly iets meer losgelaten over seizoen 7.

Fans konden via Twitter en Reddit vragen stellen over het nieuwe seizoen. De makers van Once Upon a Time zouden de vragen beantwoorden met ja, nee of kunnen we niet zeggen. Ondanks dat de antwoorden kort zijn, weten we nu wel ietsjes meer over het nieuwe seizoen. Zo weten we nu dat Hyperion Hights niet onzichtbaar zal zijn voor de buitenwereld, wat Storybrooke wel was. Ook zullen Regina, Rumple en Killian alle drie weer andere namen hebben dan voorheen. Dat zal wel even wennen worden! Op de vraag of de Dark One Curse terug zal komen in seizoen 7 waren de makers ietwat vaag over. Ze antwoorden hierop met “je weet het maar nooit”. Wel vertelden ze dat Rumple nog steeds onder invloed zal zijn van de Dark One Curse.

Bron: ABC

Iets specifieker gingen de makers in op een vraag over Belle en of we haar nog terug zullen zien. Horowitz antwoorde hierop volmondig ja, waarop Kitsis aanvulde dat Belle in aflevering 4 van het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Een andere brandende vraag is natuurlijk of de afwezigheid van vrijwel alle hoofdpersonen uitgelegd zal worden in het nieuwe seizoen. Horowitz vertelde dat dit allemaal besproken wordt in de eerste paar afleveringen van seizoen 7. Ook vertelden de makers dat er verwijzingen zullen worden gemaakt naar Storybrooke en dat Henry verschillende plaatsen van verschillende Storybrooks zal bezoeken.

Bron: ABC

Een interessante vraag in het interview was of we verschillende versies van de karakters zullen zien. Kitsis vertelde dat we nieuwe versies tegen zullen komen, maar we zullen bijvoorbeeld niet te maken krijgen met 6 verschillende Regina’s. Uit het interview is ook duidelijk geworden dat Henry zich zijn familie wel herinnerd ondanks dat hij niet meer in Storybrooke woont. Hier zijn wij toch wel blij om! Op de vraag of we oom Neal of neef Robin terug zullen zien, bleven de makers nog een beetje vaag over. Ook hier antwoorden ze op met “je weet het maar nooit”.

Bron: ABC

Een van de vragen van Twitter en Reddit was ook of Emma haar krachten van de Savior na het laatste gevecht terug heeft gekregen. De makers bevestigden dat ze die inderdaad weer heeft. Daarna ging het al snel over Henry en Hook en of die twee een band met elkaar zullen ontwikkelen. Kitsis zei dat we dat absoluut te zien zullen krijgen. Wij zijn benieuwd hoe deze band zich tussen die twee zal ontwikkelen.

Een deel van de vragen ging uiteraard ook over de dochter van Henry, Lucy. We weten nu dat Regina en Lucy elkaar zullen ontmoeten. De makers bleven nog vaag over de vraag of Lucy nu het hart van de Truest Believer heeft. Horowitz vertelde aan het einde van het interview dat we in seizoen 7 ook nieuwe koninkrijken te zien zullen krijgen. Over welke koninkrijken het dan gaat, is nog niet bekend.

Kitsis, Horowitz en Goodman konden uiteraard nog niet te veel toelichten over het nieuwe seizoen. De meeste antwoorden bleven dan ook nog vrij vaag, maar ondanks dat ze alleen maar met 'ja, nee of kunnen we niet zeggen' antwoordden weten we nu toch iets meer over het nieuwe seizoen.

Wat viel jullie het meest op uit het interview?

Bron: Entertainment Weekly, IMDB.

Lees ook: Er zijn nieuwe details bekend over het zevende seizoen van Once Upon a Time

Nieuwste artikelen

 • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

 • De Sneeuwkoningin - Bette Westera & Aida de Jong

 • De wake-up call - Beth O'Leary

 • De Griekse dochter - Soraya Lane

 • De verdwenen meisjes - Kate Hamer

Gerelateerde artikelen

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Series met de mooiste mannen

 • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

 • Fantasy series

Zoek in artikelen