• Home
  • Nieuws
  • Jensen Ackles droomde over het einde van Supernatural

Jensen Ackles droomde over het einde van Supernatural

Supernatural zal in oktober terugkeren voor alweer het dertiende seizoen. En de serie lijkt alleen maar in populariteit toe te nemen. Er is zelfs al een spin-off aangekondigd. Toch zal Supernatural ooit een keer tot een einde moeten komen. De twee hoofdrolspelers, Jensen Ackles en Jared Padalecki zijn zelf al druk aan het speculeren over hoe de serie zou kunnen eindigen. Jensen liet in een interview weten dat hij zelfs over het einde van Supernatural heeft gedroomd!

Bron: The CW

Jensen Ackles en Jared Padalecki hebben laatst in een interview met Entertainment Weekly laten weten hoe zij graag zouden willen zien dat Supernatural zou eindigen. Padalecki heeft in een eerder interview aangegeven dat hij zou willen dat het lot van de broers een beetje in de lucht zou blijven hangen, waardoor je als kijker zelf het einde kan interpreteren. Nu is hij daar op terug gekomen. Hij vertelt aan Entertainment Weekly dat hij zou willen dat ofwel Dean en Sam Winchester allebei doodgaan in de laatste aflevering ofwel dat alleen Sam doodgaat.

Bron: The CW

Jensen Ackles bekende in datzelfde interview dat hij zelfs over het einde van de serie heeft gedroomd. Hij zegt dat hij het einde nu helemaal voor zich ziet. Hij vertelt dat het maar 1 scène is. Zie het voor je: midden Amerika, Big Sky Country. Je ziet alleen maar tarwevelden zover het oog kan reiken, maar ineens is er gek genoeg een kruispunt. Dean rijd erheen in zijn Impala en parkeert de auto in het midden van het kruispunt. Er is niemand te zien. Dean stapt uit en kijkt in de verte. Daar ziet hij iets aankomen wat steeds dichterbij komt. Hij ziet dat het een man op een motor is, maar zijn gezicht is niet te zien, omdat hij een helm op heeft. De man op de motor stopt en komt aanlopen. Dean loopt een rondje om de Impala en loopt dan naar de man toe. Hij geeft de autosleutels van de Impala aan de motorrijder. Vervolgens doet de motorrijder zijn helm af, maar wij als publiek zien niet wie hij is, waarna de man Dean de helm en de sleutels van de motor geeft. Dean kijkt naar de motor die maar een zitplaats heeft. Dan stapt de man in de Impala en Dean ziet hoe hij wegrijdt. Hij doet de helm op, start de motor en kijkt nog een keer achterom naar de Impala die wegrijdt. Vervolgens rijd ook Dean weg, denkend aan de extra zitplaats in de Impala die hij niet meer nodig heeft. In de scène wordt niet gesproken. Jensen vertelt dat hij zelfs al de soundtrack voor de scène in zijn hoofd heeft zitten. Het einde waar Jensen over gedroomd heeft vergelijkt hij zelf met een scène uit Lawrence of Arabia, deze kan je hieronder bekijken zodat je een idee hebt van hoe de scène eruit zou moeten zien.

Bron: Lawrence of Arabia/Youtube

Padalecki vertelt aan het einde van het interview dat hij het gevoel heeft dat hij zowel Jensen Ackles en Misha Collins goed heeft leren kennen, als de karakters die ze spelen. Hij zegt verder dat wanneer de show zal eindigen hij het zeker zwaar zal krijgen en dat hij het gevoel zal hebben dat hij meerdere vrienden heeft verloren, waarmee hij doelt op de karakters die de acteurs spelen.

Bron: The CW

Gelukkig is het einde voor Supernatural nog niet in zicht en kunnen we vanaf oktober genieten van het dertiende seizoen van de serie.

Wat vinden jullie van het einde waar Jensen Ackles over gedroomd heeft?

Bron: Entertainment Weekly, Tv guide, Digital Spy, Youtube.

Lees ook: Dit kunnen we verwachten in seizoen 13 van Supernatural

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Krijgt jouw favoriete serie een nieuw seizoen?

  • Deze series mag je in oktober niet missen

  • 10 acteurs die auditie deden voor een andere rol dan waarin ze zijn gecast

  • 12x de beste televisieserie vriendschappen

  • De 10 leukste kerstafleveringen uit televisieseries

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen