• Home
  • Nieuws
  • Deze Nederlandse acteur gaat waarschijnlijk Jafar spelen

Deze Nederlandse acteur gaat waarschijnlijk Jafar spelen

We moesten allemaal even geduld hebben, maar er wordt nu steeds meer bekend over de live-action film van Aladdin. Eerder lieten wij jullie al weten dat Jasmine, Aladdin en Geest zijn gevonden voor de live-action film en nu weten we ook wie waarschijnlijk de rol van Jafar op zich zal nemen! Het tromgeroffel moet je er even zelf bij denken… maar het is niemand minder dan Marwan Kenzari, een Nederlandse acteur!

Volgens EW is Marwan Kenzari in gesprek om als de grote slechterik Jafar te schitteren in de live-action remake van Aladdin. Marwan Kenzari speelde al een rol in verschillende Nederlandse films en series, zoals Hartenstraat, Loft, Penoza en Bloedlink. Maar nu is hij hard op weg om een grote ster in Hollywood te worden. Hij speelde eerder namelijk al een rol in grote films als Ben-Hur en The Mummy. Hij zal binnenkort ook nog te zien zijn in de boekverfilming Murder on the Orient Express. Hij heeft het dus behoorlijk druk, maar wij hopen dat hij ja zal zeggen tegen de rol van Jafar!

Bron: Getty (GP Images) / Disney

De live-action film is gebaseerd op de geliefde animatiefilm uit 1992 en zal ook grotendeels dezelfde verhaallijn volgen. Maar Disney heeft al laten weten dat er ook klassieke Arabische volksverhalen gebruikt zullen worden in de de film en de stad Agrabah gebaseerd zal worden op plaatsen zoals het Midden Oosten, India en China. Wij zijn benieuwd wat de makers van Aladdin gaan maken en hopen dat de live-action versie kan tippen aan de live-action versie van Beauty and the Beast.

Wat vind jij ervan dat Marwan Kenzari gecast is voor de rol van Jafar?

Bron: ew.com, hollywoodreporter.com

Lees ook: Van Disney Prinsessen naar echte koninginnen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Once Upon a Time uitbreiding met Aladdin, Jasmine en Jafar

  • Deze Disney-remix moet je horen!!

  • De animatie Beauty and the Beast vs. de live-action Beauty and the Beast

  • Er komt nóg een live-action Disneyfilm aan!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen