• Home
  • Nieuws
  • Nieuwe gezichten in tweede seizoen Thirteen reasons why

Nieuwe gezichten in tweede seizoen Thirteen reasons why

Het eerste, ietwat controversiële, seizoen van Thirteen reasons why deed het ontzettend goed op Netflix. Niemand was dan ook verbaasd dat al snel een tweede seizoen werd aangekondigd. Producer Brian Yorkey heeft eerder al wat losgelaten over het tweede seizoen van 13 reasons why. Zo vertelde hij dat ondanks Hannah Baker zelfmoord heeft gepleegd en we haar redenen weten waarom ze dat heeft gedaan, er nog steeds 12 andere mensen zijn die met haar zelfmoord te maken hebben. Zij zullen hun eigen blik op de gebeurtenissen hebben, waardoor er zeker nog 12 verhalen vertelt kunnen worden. Dit klinkt in ieder geval al veelbelovend! Afgelopen week kwam Variety met het nieuws dat er voor het tweede seizoen zeven nieuwe acteurs gecast zijn. Wij hebben deze nieuwe acteurs en welke rollen ze gaan spelen voor jullie op een rijtje gezet.

Bron: Netflix

Anne Winters, Bryce Cass, Chelsea Alden, Allison Miller, Samantha Logan, Kelli O’Hara en Ben Lawson zijn allemaal gecast voor het tweede seizoen van Thirteen reasons why. Ondanks dat geen van hen een vast lid van de cast zal worden, zullen ze wel allemaal een terugkerende rol krijgen in het tweede seizoen.

Anne Winters zal de rol van Chloe spelen. Chloe is hoofd van de cheerleaders en een echte ‘it-girl’. Je zou Anne kunnen kennen van onder andere de serie Tyrant en Wicked City.

Bron: Getty Images/Matt Winkelmeyer

Bryce Cass gaat de rol van Cyrus vertolken. Bryce Cass was eerder al te zien in een bijrol in de film World invasion: Battle Los Angeles.

Bron: imdb/ photography Junkie

Chelsea Alden zal de rol van Mackenzie gaan spelen, het zusje van Cyrus. Ze wordt omschreven als een artistiek en slim meisje die geen blad voor de mond neemt. Chelsea was eerder al te zien in een aantal afleveringen van American Horror Story.

Bron: Getty Images/Brian Feinzimer

Allison Miller zal de rol van Sonya vertolken. Ze is erg slim en ambitieus. Sonya zal waarschijnlijk wat te maken hebben met de rechtszaak van de ouders van Hannah. Allison was onder andere al te zien in de serie Terra Nova.

Bron: Getty Images/Patrick McMullan

Samantha Logan speelt de rol van Nina in het tweede seizoen. Nina is een gerespecteerde hardloper, maar ze draagt ook een geheim met zich mee. Je zou Samantha kunnen kennen van onder andere Teen Wolf.

Bron: Getty images/Tibrina Hobson

Kelli O’Hara zal de rol van Jackie vertolken. Jackie is een lieve, intelligente vrouw en tevens advocaat voor slachtoffers van pesters. Kelli was onder andere te zien in de serie Masters of sex.

Bron: Getty Images/Walter McBride

Ben Lawson zal de rol van Rick gaan spelen. Hij is een geliefde honkbal coach op de Liberty High school. Ben was onder andere te zien in de film No strings attached.

Bron: Getty Images/Jeffrey Mayer

Wij zijn heel benieuwd naar alle nieuwe karakters in de serie. Hopelijk kan het tweede seizoen van Thirteen reasons why het succes van het eerste evenaren.

Wat vinden jullie van de nieuwe acteurs die gecast zijn?

Bron: Variety, eonline, seventeen.

Lees ook: Release datum en teaser Stranger Things seizoen 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 Netflix tips die je moet weten

  • Deze films en series zijn vanaf januari te zien op Netflix

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • 10 komedies op Netflix voor vrouwen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen