• Home
 • Nieuws
 • Dit zijn de eerste foto's en de teaser van het tweede seizoen van The Crown

Dit zijn de eerste foto's en de teaser van het tweede seizoen van The Crown

We kunnen het niet ontkennen: The Crown is een internationaal succes. We willen alles weten over het leven van de koningin: van wie hield ze? Was ze gelukkig? En tegen welke problemen liep zij aan? Gelukkig komt er een tweede seizoen waarin we weer kunnen genieten van alle intriges aan het Engelse hof, terwijl Elizabeth koningin is.

In het tweede seizoen van The Crown zullen we de tijdsperiode tussen 1956 en 1964 volgen. Koningin Elizabeth en Prins Philip reizen de wereld over van Tonga naar Papua New Guinea en zelfs Antarctica ontbreekt niet. We zullen meer te zien krijgen van hun privé leven als hun familie uitbreidt met de geboorte van de prinsen Andrew en Edward. In de eerste foto’s van het tweede seizoen zien we koningin Elizabeth zich ontwikkelen tot een zelfverzekere leidster, ook al is het thuis nog niet alles helemaal op orde.

Bron: EW, Robert Viglasky, Netflix

Claire Foy speelt de rol van koningin Elizabeth in The Crown. Ze laat weten dat zij denkt dat koningin Elizabeth zich begint te realiseren dat ze meer aandacht moet besteden aan haar privé leven, nu het andere aspect van haar leven goed gaat. Maar het is niet gemakkelijk om in de jaren 60 een land te regeren. Volgens Foy verandert de wereld sneller dan dat men het kan bijhouden. Elizabeth belandt van de ene crisis in de andere crisis. Op een gegeven moment zijn er zelfs vijf crisissen te gelijk en het is bijna niet voor te stellen dat ze in de ochtend gewoon opstaat!

Maar wat staat er veder allemaal te gebeuren in het nieuwe seizoen van The Crown? In de onderstaande foto's komen wij daar gelukkig meer over te weten!

Speciale gasten

In de onderstaande foto is te zien dat President Kennedy en zijn vrouw Jackie naar het paleis komen. Stephen Daldry, regisseur van deze aflevering, wil hiermee laten zien wat er misschien gebeurd is tijdens dit bezoek in 1961.Het is wel duidelijk dat koningin Elizabeth voelt zich best wel bedreigd door dit bezoek. Niet alleen door het feit dat haar man met Jackie flirt, maar door haar hele aanwezigheid. Jackie heeft namelijk een grote invloed op de buitenlandse politiek. Claire Foy laat nog weten dat “De Kennedys echt een symbool waren in de jaren 60. De wereld beweegt vooruit en Elizabeth zit op dat moment eigenlijk nog vast in het verleden. Door het bezoek wordt ze toch wel wakker geschud.”

Bron: EW, Alex Bailey, Netflix 

Ze heeft alles, of toch niet?

Aan het einde van het eerste seizoen was te zien dat Elizabeth zich steeds comfortabeler begon te voelen als koningin. Maar juist haar privé leven is nog een beetje ingewikkeld. Volgens Claire Foy verwaarloost Elizabeth haar privé leven en in het tweede seizoen zal ze erg veel moeten uitzoeken over hun relatie. De producers willen zelf helaas niks kwijt over de relatie van Elizabeth en Philip.

Bron: EW, Stuart Hendry, Netflix

Het starten van een familie

Om meer te weten te komen over de moeilijke jeugd van Charles worden de prinsen Andrew en Edward in het tweede seizoen geïntroduceerd. We zullen dus een zwangere Elizabeth te zien krijgen in het tweede seizoen van The Crown.

Bron: EW, Alex Bailey, Netflix

De nieuwe relatie van prinses Margaret

De relatie tussen prinses Margaret en kapitein Peter Townsed eindige in verdriet. Maar nu begint ze een relatie met fotograaf Tony Armstrong-Jones. Volgens Daldry volgen we haar strijd in de zoektocht naar een nieuwe man, die niet alleen geschikt is, maar waarvan ze ook zou kunnen houden! Ze komen in de problemen, maar het wordt zeker een leuke chaotische situatie.

Bron: EW, Alex Bailey, Netflix

Het tweede seizoen van The Crown zal vanaf 8 december op Netflix te zien zijn. Tot slot hebben we ook nog een teaser voor jullie:

Ben jij benieuwd naar het tweede seizoen van The Crown?

Bron: ew.com, netflix.com

Lees ook: Wegdromen bij de prachtige kostuums uit de nieuwe Netflix serie The Crown

Nieuwste artikelen

 • De leukste Perkamentus memes

 • De beste sterke vrouwelijke hoofdrollen in een fantasyboek

 • 15 herkenbare tweets over het vertrek van Regé-Jean Page uit Bridgerton

 • Zo staat het ervoor met deze boekverfilmingen o.a. Huis van nacht, Clueless en Hitchhikers Guide to the Galaxy

 • Ik vergeet je niet - Gillian King

Gerelateerde artikelen

 • De beste huidige kostuumdrama series

 • Recensie: Outlander - Seizoen 2

 • Netflix heeft het tweede seizoen van Riverdale besteld

 • 10 x de beste Netflix Original series

 • Dit is wat we weten over 13 Reasons Why seizoen 2

Zoek in artikelen