• Home
  • Nieuws
  • Dit personage uit Greys Anatomy wordt vervangen door een andere actrice!

Dit personage uit Greys Anatomy wordt vervangen door een andere actrice!

Al dertien seizoenen wordt het lief en leed in het Grey Sloan Memorial Hospital met de trouwe kijkers gedeeld. We hebben veel personages zien komen en gaan en ook in het veertiende seizoen van Grey’s Anatomy zal er weer een bekend personage terugkeren. Maar de rol zal dit keer wel door een andere actrice vertolkt gaan worden. Abigail Spencer zal namelijk Bridget Regan vervangen in de rol van Owens zus, Megan! Abigail Spencer is o.a. bekend geworden door de series Suits en Timeless.

Bron: Getty (Tibrina Hobson)

De meeste fans weten vast nog wel wat er allemaal gebeurd is met Megan. Maar bij sommige zal het wel alweer een beetje weggezakt zijn. Daarom zullen we jullie geheugen even opfrissen! Het twaalfde seizoen was een drama voor Owen Hunt en Nathan Riggs, de voormalige vriend van Megan. Zij kregen namelijk het bericht dat Megan zou zijn omgekomen in een ongeluk met de helikopter. In het dertiende seizoen hebben we Bridget Regan nog heel even in de rol van Owens zus zien kruipen in een paar flashbacks, maar dat was het dan ook. Totdat in de allerlaatste aflevering van het dertiende seizoen werd onthuld dat Megan toch nog levend gevonden is! Hoewel we Megan niet daadwerkelijk in de aflevering hebben gezien, zeggen fans wel dat ze iemand met rood haar op een stretcher hebben zien liggen.

Maar wat betekent de terugkeer van Megan voor Meredith en Nathan in het veertiende seizoen? We weten nu eigenlijk al dat de komst van Megan veel drama met zich mee zal brengen. Dit zal in de eerste plaats gelden voor Meredith. Zij is namelijk een relatie begonnen met Nathan nadat het nieuws over Megan bekend werd. Maar voordat Megan verdween was haar relatie met Nathan ook niet echt geweldig te noemen, aangezien hij haar had bedrogen! Ten tweede zal Megans terugkeer waarschijnlijk veel emoties oproepen bij Owen. Aan de ene kant zal hij erg blij zijn dat ze terug is, maar aan de andere kant zal hij vast een schuldgevoel ontwikkelen omdat hij verder is gegaan met zijn leven (met Meredith), terwijl zij de laatste jaren opgesloten zat.

Bron: Grey's Anatomy

Hoe vaak we Abigail Spencer in de rol van Megan zullen zien is nog niet bekend, maar we weten wel dat Megan waarschijnlijk een grotere verhaallijn zal krijgen in het nieuwe seizoen! Wat deze verhaallijn zal zijn is nog de vraag, maar het zal vast te maken hebben met Meredith en Nathan. Hoe het allemaal veder zal gaan is vanaf 28 september te zien in het veertiende seizoen van Grey’s Anatomy. In een twee uur durende eerste aflevering zullen we hopelijk alles te weten komen over de terugkeer van Megan en zullen we Abigail Spencer zien schitteren in haar nieuwe rol.

Wat vind jij ervan dat Abigail Spencer de rol van Megan zal gaan vertolken?

Bron: ew.com, variety.com, ABC

Lees ook: Er komt een nieuwe spin-off van Greys Anatomy!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Gedachten die wij hebben tijdens het kijken van Greys Anatomy

  • 5 dingen die je niet wist over Grey's Anatomy

  • Cristina Yang komt misschien terug in Grey's Anatomy

  • Oh dokter.... ik ben zo verliefd!

  • De personages werden uit de serie geschreven na het slechte gedrag van de acteur

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen