• Home
  • Nieuws
  • Mogelijk nieuwe Twilight films onderweg!

Mogelijk nieuwe Twilight films onderweg!

Zouden we dan toch binnenkort kunnen genieten van nieuwe Twilight films? Vorig jaar kwamen er al berichten naar buiten dat er misschien nieuwe Twilight films aankomen. Nu worden deze berichten leven ingeblazen door niemand minder dan de CEO van Lionsgate. Robert Pattinson heeft in ieder geval al aangegeven dat hij het wel ziet zitten om een Edward Cullen spin-off te maken. Wij zien dat ook zeker zitten Robert! En laat die nieuwe Twilight films dan ook maar gewoon snel komen!

Nieuwe Twilight filmsBron: Lionsgate

Jon Feltheimer, de CEO van Lionsgate heeft aangegeven dat er nog veel meer verhalen verteld kunnen worden over de populaire saga. Echter, zijn ze alleen bereid om nieuwe Twilight films te maken als de schrijfster van de boeken, Stephanie Meyer, ook aan boord is. Het is heel begrijpelijk van Lionsgate dat ze nieuwe Twilight films willen gaan produceren, aangezien de films een groot kassucces waren voor de studio.

Nieuwe Twilight filmsBron: Lionsgate

Het is nog niet duidelijk wat voor verhalen de studio in de nieuwe Twilight films wil gaan vertellen. Het zou van alles kunnen zijn, een sequel, prequel of misschien wel een spin-off, de opties zijn eindeloos. Wij zouden het in ieder geval heel leuk vinden om nogmaals in de wereld van Twilight te kunnen duiken! Wij kunnen niet wachten om meer te weten te komen over de nieuwe Twilight films!

Wat vinden jullie ervan dat er misschien nieuwe Twilight films gemaakt worden?

Bron: Variety, Lionsgate, Movieweb.

Lees ook: Robert Pattinson was bijna ontslagen uit Twilight

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Komen er meer Twilight films aan?

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen