• Home
  • Nieuws
  • Dit verandert er in de cast van Greys Anatomy seizoen veertien

Dit verandert er in de cast van Greys Anatomy seizoen veertien

Na de spetterende seizoensfinale van seizoen dertien zit iedereen met smart te wachten op het nieuwe seizoen! Gelukkig komt de première van het veertiende seizoen van Grey’s Anatomy nu steeds dichterbij. Helaas zijn er wel heel veel veranderingen doorgevoerd in de cast. Er zullen een aantal personages niet meer terugkeren, maar er zullen ook weer twee nieuwe gezichten in het veertiende seizoen te zien zijn! We weten natuurlijk al wie één van de nieuwe gezichten is, namelijk Abigail Spencer, maar wie is het andere nieuwe gezicht?  

We beginnen met de personages die in het komende seizoen niet meer terugkeren in Grey’s Anatomy. Jerika Hinton, die sinds seizoen negen in de serie speelt, zal niet meer te zien zijn als Stephanie Edwards. Ook wordt er verwacht dat Tessa Ferrer in het veertiende seizoen niet meer in de rol van Dr. Leah Murphy zal kruipen! Daarnaast zal Marika Domińcsyk, die de rol van Eliza Minnick speelt, niet terugkeren naar het Grey SLoan Memorial Hospital.

Eerder lieten we jullie natuurlijk al weten dat Owen’s zus in het veertiende seizoen vertolkt zal worden door Abigail Spencer. Maar zij is niet de enige actrice die de cast gaat versterken. De Italiaanse actrice Stefania Spampinato, zal te zien zijn als de zus van Andrew DeLuca, genaamd Carina. Ze zal een nieuwe controversiele dokter spelen!

Bron: ABC

Maar wie zullen we nog meer in het veertiende seizoen van Grey’s Anatomy kunnen bewonderen? Kim River zal te zien zijn in haar rol van Teddy Altman en er wordt verwacht dat Matthew Morrison zal terugkeren als Jo’s man, Paul Stadler. Natuurlijk zullen we ook weer van alle vaste castleden kunnen genieten en dit zijn: Meredith Grey, Alex Karev, Miranda Bailey (Chandra Wilson), Richard Webber (James Pickens Jr.), Owen Hunt, Arizona Robbins, April Kepner (Sarah Drew), Jackson Avery (Jesse Williams), Amelia Shepherd (Caterina Scorsone), Jo Wilson (Camilla Luddington), Maggie Pierce (Kelly McCreary), Ben Warren (Jason George), Nathan Riggs (Martin Henderson), Andrew DeLuca, and Catherine Avery (Debbie Allen).

Bron: ABC

Wij zijn al heel erg benieuwd naar het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy. De eerste aflevering van het veertiende seizoen, die twee uur zal gaan duren, is te zien op 28 september op ABC.

Wat vind jij ervan dat Stephanie Edwards, Dr. Leah Murphy en ELiza Minnick niet meer te zien zijn in het veertiende seizoen?

Bron: ew.com

Lees ook: Er komt een nieuwe spin-off van Greys Anatomy!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een bruiloft in de seizoensfinale van Grey's Anatomy seizoen 14

  • Wat doet de cast van The Hills nu?

  • Ontmoet de cast van Once Upon A Time seizoen 7

  • Wat doet de cast van Gossip Girl nu?

  • Interview met de (jummie) mannen van Hartenstraat

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen