• Home
  • Nieuws
  • Dit personage zal niet te zien zijn in Indiana Jones 5

Dit personage zal niet te zien zijn in Indiana Jones 5

Het is een hele lange tijd stil geweest rond Indiana Jones 5, maar nu komen we dan eindelijk een paar dingen te weten over de film. Ze zijn al even bezig met het schrijven van het script en die is nu eindelijk af! Hoewel er waarschijnlijk nog wel een paar veranderingen in aangebracht worden tijdens het herschrijven. De productie van Indiana Jones 5 zal waarschijnlijk  aan het begin van 2018 beginnen en we weten al dat er een personage niet te zien zal zijn in de film!

Bron: Paramount Pictures / Lucasfilm

Fans van Indiana Jones waren een beetje bang dat iemand anders de rol van Indiana Jones op zich zou gaan nemen. Ze dachten dat een jongere acteur in de schoenen van Harrison Ford zou treden. Bovenaan dat lijstje stond acteur Chris Pratt. Maar gelukkig zijn deze geruchten niet waar! Dat we Harrison Ford terug zullen zien in de nieuwe Indiana Jones film is namelijk een vaststaand feit. Daar hoeven wij ons dus niet druk over te maken!

Maar wie zullen we dan niet te zien krijgen in de nieuwe Indiana Jones film? In Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull konden we nog genieten van Mutt Williams, gespeeld door de acteur Shia LaBeouf. Maar in de nieuwe film is hij dus degene die niet meer te zien zal zijn. Of Indiana Jones een nieuwe protege zal krijgen in de film is nog niet bekend.

Bron: Paramount Pictures / Lucasfilm

Disney wil eigenlijk de hele franchise van Indiana Jones rebooten. Naar verluidt zijn Disney en Lucasfilm namelijk aan het kijken of ze een nieuwe serie kunnen opbouwen met Indiana Jones 5 als eerste film. Helaas zullen Harrison Ford en Steven Spielberg daar niet aan meedoen en is Indiana Jones 5 de laatste film die zij maken! Hoe het veder zal gaan is op dit moment dus nog niet bekend. Maar een Indiana Jones film zonder Harrison Ford kan nooit heel erg goed worden!

Oorspronkelijk zou Indiana Jones 5 in juli 2019 in de bioscopen te zien zijn, maar deze datum is alweer veranderd. Indiana Jones 5 staat nu gepland voor de zomer van 2019. Lucasfilm is nu nog druk bezig met de reboots van Star Wars en hun focus ligt op dit moment op Star Wars: The Last Jedi, die in december te zien zal zijn! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op Indiana Jones 5!

Kijk jij uit naar Indiana Jones 5?

Bron: movieweb.com

Lees ook: Er komt een animatiefilm van Indiana Jones!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • 10 bekende acteurs die uit films zijn geknipt

  • Indiana Jones 5 met Harrison Ford

  • Interview met Sylvia Hoeks van Blade Runner 2049

  • Er komt een nieuwe Blade Runner met Ryan Gosling!

  • Dit zeggen Harrison Ford en Ryan Gosling over de nieuwe Blade Runner film

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen