• Home
  • Nieuws
  • Er is een nieuwe actrice gecast voor de rol van Rapunzel in Once Upon A Time

Er is een nieuwe actrice gecast voor de rol van Rapunzel in Once Upon A Time

Zoals jullie wel weten zullen we karakters uit eerdere seizoenen terugzien in het zevende seizoen van Once Upon A Time. Maar omdat het om een totaal nieuwe verhaallijn gaat zijn er andere actrices/acteurs gecast die de rollen gaan vertolken. Dit komt omdat Henry naar nieuwe plekken afreist, wat ervoor zorgt dat er ook weer nieuwe boeken komen! Cinderella zal in dit seizoen bijvoorbeeld gespeeld worden door Dania Ramirez en niet door Jessy Schram. Het is nu ook bekend wie de gastrol van Rapunzel op zich gaat nemen!

Bron: ABC (Rapunzel in seizoen 3)

We zullen jullie nu niet langer meer in spanning houden! Meegan Warner zal in het zevende seizoen van Once Upon A Time het nieuwe gezicht van Rapunzel zijn. In seizoen drie werd de rol nog gespeeld door Alexandra Metz, die bekend is van de serie Chicago Fire. Wij zijn benieuwd hoe Warner het personage van Rapunzel zal neerzetten in het nieuwe seizoen!

Bron: Getty (Albert L. Ortega)

Maar wat staat Warner allemaal te wachten in Once Upon A Time? De nieuwe Rapunzel wordt, op een magische manier, in een toren gevangengehouden door een slechte tovenares. Rapunzel zal alles doen wat in haar macht ligt om de spreuk te verbreken zodat ze kan ontsnappen uit de toren. En natuurlijk wil zij het de slechte tovenares ook nog betaald zetten dat zij haar al die tijd heeft opgesloten! Wij worden wel heel erg nieuwsgierig naar het zevende seizoen van Once Upon A Time. Het nieuwe seizoen zal vanaf 6 oktober te zien zijn!

Wat vind jij van de nieuwe Rapunzel?

Bron: tvline.com, ABC

Lees ook: Eerste fotos van Emma Swans laatste terugkeer in Once Upon A Time

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • EXACTE startdatum Pretty Little Liars seizoen 7 bekend!

  • Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

  • Once Upon a Time Seizoen 6: wat staat ons te wachten?

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen