• Home
 • Nieuws
 • Ontmoet de cast van Once Upon A Time seizoen 7

Ontmoet de cast van Once Upon A Time seizoen 7

Het nieuwe seizoen van Once Upon A Time komt steeds dichterbij. De cast breidt zich steeds veder uit, er zijn veel nieuwe gezichten bijgekomen en we worden nu toch wel erg benieuwd naar welke rol iedereen gaat spelen in het zevende seizoen van Once Upon A Time. Daarom laten wij jullie nu kennis maken met de nieuwe cast en daar horen natuurlijk ook hele mooie foto's bij.

 

Cinderella (Dania Ramirez)

Over Cinderella weten wij natuurlijk al het een en ander. Zij is de vrouw van Henry en de moeder van Lucy. Maar in het zevende seizoen komen we er volgens Edward Kitsis achter dat Cinderella niet per se op zoek is naar haar prins. Haar naam in het vervloekte stadje 'Hyperion Heights' zal Jacinda zijn. We zullen een alleenstaande moeder volgen die het moeilijk heeft om haar familie bij elkaar te houden. Er zullen veel obstakels op haar pad zijn.

Bron: ABC

 

Lady Tremaine (Gabrielle Anwar)

Cinderella heeft in Once Upon A Time seizoen 7 natuurlijk ook een stiefmoeder nodig. En die zal door Gabrielle Anwar gespeeld worden. Lady Tremaine zal in 'Hyperion Heights' de naam Victoria dragen en is een ontwikkelaar. Ze is niet zo gesteld op Cinderella en heeft een verborgen agenda. Ze wordt gedreven door persoonlijke en pijnlijke beweegredenen.

Bron: ABC

 

Drizella (Adelaide Kane) 

Adelaide Kane zal te zien zijn als Cinderella's stiefzuster: Drizella. Zij zal heerlijk slecht zijn, maar zoals bij alles in Once Upon A Time zal er meer achter zitten. En wie weet zal ze het wel tegen haar moeder Lady Tremaine opnemen. Ze pikt namelijk veel van haar moeder. Het is de vraag hoe lang ze dit nog volhoudt.

Bron: ABC

 

Alice (Rose Reynolds)

Rose Reynolds zal in seizoen 7 de rol van Alice in Wonderland op zich nemen. Het is een karakter waar je eigenlijk niet zo veel hoogte van krijgt. Je weet niet wat ze van plan is, waar ze naartoe gaat of waar ze is geweest. En dit vindt Repelsteeltje erg interessant.

Bron: ABC

 

Tiana (Mekia Cox)

Aflevering 5 van seizoen 7 zal over het verhaal gaan van de heldin uit De prinses en de kikker: Tiana. De makers gaan geen remake maken van de film. Ze willen wel vertellen wie Tiana is, maar dan met een Once Upon A Time spin. In 'Hyperion Heights' zal Tiana de naam Sabine dragen. Haar relatie met Cinderella zal lijken op die van Snow en Red in de eerdere seizoenen.

Bron: ABC

 

Lucy (Alison Fernandez)

Alison Fernandez zal in seizoen 7 te zien zijn als de dochter van Henry en Cinderella: Lucy. Zij zal nu de ware gelover zijn en moet ervoor zorgen dat haar vader ook weer in magie gaat geloven! De makers zijn van mening dat er veel van Henry en Snow in Lucy schuilt.

Bron: ABC

 

Henry Mills (Andrew J. West)

In Once Upon A Time seizoen 7 gaan we een tijdje vooruit in de tijd. Dus ook Henry zal door een nieuwe acteur vertolkt worden en dat is Andrew J. West. Hij schreef een boek over de eerdere seizoenen en noemde het Once Upon A Time, maar helaas verkocht het niet goed. Nu gelooft hij niet meer in magie en is hij een Uber chauffeur in Hyperion Heights geworden. 

Bron: ABC

 

Rumplestiltskin/Mr. Gold (Robert Carlyle)

Helaas is er nog niet zo heel veel bekend over de rol die Rumplestiltskin zal gaan spelen in seizoen 7. We kunnen alleen maar hopen dat alles wat hij bereikt heeft in het vorige seizoen niet zal verdwijnen. In aflevering 4 zullen we Belle en hun zoon Gideon terugzien!

Bron: ABC

 

Regina (Lana Parilla)

Regina komt in Hyperion Heights terecht omdat Henry hulp nodig had. In het nieuwe seizoen zal ze Roni heten en is zij een barkeepster. Ze is een sterk karakter en komt op voor de kleine mensen in de buurt, die worden geterroriseerd door Lady Tremaine.

Bron: ABC

 

Hook (Colin O'Donoghue)

Ook Hook komt Henry te hulp in Hyperion Heights. Hier zal hij de rol van agent Rogers op zich nemen. Rogers heeft een hele specifieke missie en hij daarnaast wordt hij achtervolgd door een zaak die hij niet heeft kunnen oplossen.

Bron: ABC

Wat vind jij van de nieuwe cast van Once Upon A Time seizoen 7?

Bron: ABC, ew.com

Lees ook: Eerste fotos van Emma Swans laatste terugkeer in Once Upon A Time

Nieuwste artikelen

 • Eeuwig licht - Francis Spufford

 • Hotel op de Rots : Hotel in de Wolken - Mel Hartman

 • Grimwoud - Nadia Shireen

 • Oostende is niet ver meer - Katrien van Hecke

 • Tante Poldi 4: Tante Poldi en de Zwarte Madonna - Mario Giordano

Gerelateerde artikelen

 • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

 • Once Upon a Time feiten die je waarschijnlijk nog niet wist

 • Series met de mooiste mannen

 • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

 • Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

Zoek in artikelen