• Home
  • Nieuws
  • Het vervolg op Caraval van Stephanie Garber heeft een titel en releasedatum!

Het vervolg op Caraval van Stephanie Garber heeft een titel en releasedatum!

Caraval (ook wel bekend als: De Duisternis 1: Het Zwarte Hart) van Stephanie Garber is toch wel één van onze favoriete boeken! In 2016 is Caraval zelfs als tweede geëindigd in de verkiezing voor het beste Young Adult boek van het jaar! Vooral het einde van Caraval deed ons verlangen naar meer! We hebben er even op moeten wachten, maar het is nu eindelijk bekend wat de titel van het vervolg zal worden en wat de releasedatum zal zijn!

In Caraval van Stephanie Garber volgen we de zussen Scarlett en Donatella die uit angst voor hun vader vluchten. Hierbij krijgen ze hulp van de knappe, maar irritante Julian. Ze varen over de zee naar Dromeneiland, waar de jaarlijkse voorstelling Caraval zal worden gehouden. Al snel worden Julian en Scarlett gescheiden van Donatella. Scarlett doet er alles aan om haar zus eerder te vinden dan de boosaardige Meester of de andere deelnemers. Ze speelt een gevaarlijk spel en moet er achter proberen te komen wat echt is en wat fantasie.

En dan nu eindelijk het nieuws waar jullie op zitten te wachten. Het tromgroffel moet je er wel even zelf bij bedenken, maar de titel van het vervolg op Caraval is…… Legendary! Nog beter nieuws is dat we niet heel lang meer hoeven te wachten op Legendary, deze zal al op 29 mei 2018 verschijnen! Helaas is er nog niet bekend wat het plot van Legendary zal zijn. Gelukkig hebben wij wel al de (Engelse) cover voor jullie!

Bron: MACMILLAN

Wat vinden jullie van de cover van Legendary, het vervolg op Caraval van Stephanie Garber?

Bron: ew.com

Lees ook: Preview King of Scars van Leigh Bardugo

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • GROOT NIEUWS! Er komt een vervolg op Gossip Girl met de originele cast

  • Wat we tot nu toe weten over Avatar 2

  • Een vervolg op The Mortal Instruments: City of Bones?

  • Zomer 2013: het langverwachte vervolg op De duivel draagt Prada!

  • Dit is de releasedatum van 'You' op Netflix

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen