• Home
  • Nieuws
  • Kate Winslet zal een rol spelen in de Avatar sequels!

Kate Winslet zal een rol spelen in de Avatar sequels!

Binnenkort is de 20ste verjaardag van de film Titanic en hoe kan dit beter gevierd worden dat met groot nieuws! James Cameron heeft bekend gemaakt dat Kate Winslet te zien zal zijn in de sequels van Avatar! Momenteel is de regisseur druk bezig met de productie van de volgende Avatar films. Toch duurt het helaas nog wel even voordat we van de films kunnen genieten!

Kate WinsletBron: Twentieth Century Fox Film Corporation

Tijdens het filmen van de Titanic hebben James Cameron en Kate Winslet erg goed met elkaar samengewerkt. Sindsdien zijn ze op zoek naar een nieuw project om samen aan te werken. En na 20 jaar hebben ze dat dan eindelijk gevonden: Avatar! James Cameron kan niet wachten om te zien hoe Kate Winslet het karakter van Ronal tot leven zal brengen! Wat deze rol precies inhoudt is helaas nog niet bekend.

Kate Winslet zal zich mengen in de oorspronkelijke cast die bestaat uit: Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver en Stephen Lang. Volgens producer Jon Landau waren de fans zo enthousiast over Avatar door de karakters, thema’s en emoties in de film en die hebben ze weten te behouden in de sequels. Toen de cast het script las voor de sequels sloeg het als een bom in! Dat belooft al veel goeds voor de fans!

AvatarBron: Twentieth Century Fox Film Corporation

De eerste van de 4 Avater sequels staat gepland voor 18 december 2020. Dat is maar liefst 11 jaar nadat de eerste film is gereleased. Maar op de andere sequels zullen we gelukkig niet zolang hoeven te wachten! De derde film wordt verwacht op 17 december 2021, de vierde film op 20 december 2024 en de vijfde film op 19 december 2025!

Wat vind jij ervan dat Kate Winslet de rol van Ronal op zich zal nemen in de Avatar sequels?

Bron: ew.com, deadline.com

Lees ook: Wat we tot nu toe weten over Avatar 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Wat we tot nu toe weten over Avatar 2

  • Regisseur Titanic legt uit waarom Jack de ramp niet kon overleven

  • Sequels die in 2018 uitkomen

  • Zie hier Kate Winslet haar Titanic screen test! (auditie)

  • James Cameron maakt alleen nog de Avatar films

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen