Er komt een Men in Black spinoff

De Men in Black komen weer terug! Sony heeft namelijk aangekondigd dat er een spinoff komt! Er is zelfs al een releasedatum bekendgemaakt en dat is 17 mei 2019. De spinoff van Men in Black heeft nog geen titel, maar wel al twee schrijvers. Matt Holloway en Art Marcum, de schrijvers van Iron Man en Transformers: The Last Knight, werken samen aan het script!

Men in BlackBron: Sony Pictures

Helaas zullen Will Smith en Tommy Lee Jones niet terugkeren in deze spinoff, maar de film zal wel voortbouwen op de wereld waarin zij leefden. Holloway en Marcum hebben een hedendaagse SciFi geschreven waarin de Men in Black de wereld beschermen tegen slechte aliens. Er zal gefocust worden op nieuwe karakters die de slechteriken opjagen, maar dit zal op een veel grotere schaal gebeuren dan in de twee vorige films!

Wie er een rol in de Men in Black spinoff gaan spelen is helaas nog niet bekend. Wel weten we dat de spinoff geproduceerd zal worden door Laurie MacDonald en dat de uitvoerend producent niemand minder dan Steven Spielberg is! Ze zijn al in gesprek met een paar top regisseurs en verwachten dat ze snel kunnen beginnen met filmen! Dit belooft natuurlijk al hartstikke veel goeds.

Kijken jullie al uit naar de Men in Black spinoff?

Bron: Sony Pictures, deadline.com

Lees ook: 11 x de leukste film series

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Er komt een spinoff van Pretty Little Liars!

  • 11 x de leukste film series

  • Er wordt gewerkt aan vier Game of Thrones spinoffs!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen