• Home
  • Nieuws
  • Grote twist over Hook in Once Upon A Time seizoen 7

Grote twist over Hook in Once Upon A Time seizoen 7

Let op: er volgen spoilers voor seizoen zes en zeven van Once Upon A Time! Al sinds het bekend werd dat Jennifer Morrison niet meer zou terugkeren in het zevende seizoen van Once Upon A Time vragen we ons af waarom Hook dan wel te zien is! Er was namelijk toch sprake van een happily ever after aan het einde van seizoen zes voor de twee geliefden? In de tweede aflevering van seizoen zeven, die om Hook draait, werd het ons helemaal duidelijk!

De Hook in het zevende seizoen van Once Upon A Time is namelijk helemaal niet de charmante Hook die wij kennen uit het tweede seizoen! Toen Henry (Andrew J. West) om hulp vroeg, reageerde Emma, Regina en Hook hierop. Zij waren echter niet de enige, want Wish Hook kwam ook! Wish Hook kennen we natuurlijk uit het vorige seizoen.  Hij werkt samen met Lady Tremaine. Zij zorgt ervoor dat hij op de ‘echte’ Hook lijkt, zodat hij Emma’s hart kan veroveren. Hierdoor hoopt hij dat zij zijn vergiftigde hart kan genezen zodat hij zijn dochter kan vinden! Maar dan komt Wish Hook erachter dat Emma zwanger is en laat haar samen met de ‘echte’ Hook vertrekken naar Storybrooke voor hun happily ever after. Hij blijft samen met Regina achter in Hyperion Heights.

Once Upon A Time Hook EmmaBron: ABC

Ook Colin O’Donoghue is er erg blij mee dat Emma en Hook een gelukkig einde samen hebben. “Het is zo een lange reis geweest voor de twee geliefden en ik was blij om te zien dat ze na al die tijd een ‘happy ending’ kregen. Dat was ook de hele bedoeling van de musical aflevering!” O’Donoghue wist al een tijdje af van Wish Hook. Dat hij een andere Hook zou spelen in seizoen zeven was dan ook de reden dat hij in Once Upon A Time bleef! Ook is het één van zijn favoriete Hooks. Dus dat belooft veel goeds voor de rest van seizoen zeven.

Wat vind jij van deze twist over Hook in Once Upon A Time?

Bron: ABC, ew.com

Lees ook: Er is een nieuwe actrice gecast voor de rol van Rapunzel in Once Upon A Time

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De karakters van Once Upon a Time in vergelijking met hun geanimeerde tegenhangers

  • Redenen waarom we Captain Hook uit Once Upon a Time aan de haak willen slaan

  • EXACTE startdatum Pretty Little Liars seizoen 7 bekend!

  • Slecht nieuws: Jennifer Morrison stopt als Emma in Once Upon a Time

  • Once Upon a Time Seizoen 6: wat staat ons te wachten?

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen