• Home
  • Nieuws
  • Kirsten Bell zegt dat er een Veronica Mars miniserie komt!

Kirsten Bell zegt dat er een Veronica Mars miniserie komt!

Het is nog niet helemaal over en uit voor de privédetective Veronica Mars! Dit heeft Kirsten Bell namelijk belooft in een livevideo op Facebook. Volgens de actrice kunnen we ooit, ze zegt helaas niet wanneer, nog nieuwe afleveringen van Veronica Mars verwachten en dat is natuurlijk heel erg goed nieuws voor alle fans!

Veronica MarsBron: The CW

Van 2004 tot en met 2007 konden we genieten van alle avonturen die de privédetective Veronica Mars meemaakte. Helaas kwam daar na drie seizoen een einde aan! Niet alleen de fans, maar ook de makers en castleden waren het hier niet mee eens. Daarom hebben in 2006 Kirsten Bell en Rob Thomas (de bedenker van de serie) in elf uur genoeg geld opgehaald om een film van Veronica Mars te maken en die is er uiteindelijk in 2014 gekomen! Maar alleen een film is natuurlijk niet genoeg, wij willen ook nieuwe afleveringen!

Ryan Hansen (Dick Casablancas) dacht hier hetzelfde over en vroeg, in een livevideo op Facebook, aan Kirsten Bell of er nog een toekomst is voor de serie Veronica Mars. Hierop zei ze dat er zeker nog een miniserie gaat komen van Veronica Mars! “We are willing to put the effort in. I mean, if I have to do it as Murder, She Wrote at 80, we’re going to do it. It’s going to happen.” Wij zijn natuurlijk wel heel nieuwsgierig naar een 80-jarige Veronica Mars! Maar hoe eerder de miniserie er komt hoe beter.

Wat vinden jullie ervan dat er nog een miniserie van Veronica Mars zal komen?

Bron: Facebook

Lees ook: De trailer van Bad Moms 2 is uit!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De woedeuitbarsting van Beth

  • De eerste foto's van Emily Blunt als Mary Poppins zijn er!

  • Ryan Gosling en Emma Stone in een musicalfilm!

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen