• Home
  • Nieuws
  • Is Credence Barebone geen slechterik meer in Fantastic Beasts 2?

Is Credence Barebone geen slechterik meer in Fantastic Beasts 2?

Beetje bij beetje komen we steeds meer te weten over het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them. Het script is klaar en de productie is al begonnen! In Fantastic Beasts volgen we weer het verhaal van Newt Scamander en het blijkt dat zijn boek helemaal klaar is! In de film zullen wij zien dat hij zijn boek gaat promoten op een promotie tour. Maar waar zal de lancering van het boek plaatsvinden?

Credence BareboneBron: Warner Bros.

Er zijn veel scènes die de film Fantastic Beasts and Where to Find Them niet hebben gehaald. Zo ook een scène waarin te zien is dat Credence Barebone (Ezra Miller), de slechterik, New York ontvlucht. Er gaan nu geruchten dat hij een bondgenoot van Newt Scamander wordt in Fantastic Beasts 2. Fans denken namelijk dat Newt hem zal redden van de Obscurus en dat Credence Barebone het boek van Newt zal gaan uitgeven. Maar kloppen deze geruchten ook?

Op de Instagram van Fantastic Beasts is recent een foto geplaatst waarop te zien is dat het boek van Newt Scamander gelanceerd zal worden bij de uitgeverij, genaamd Obscurus Books. Dit roept natuurlijk meteen vragen op! Zou de naam misschien verwijzen naar Credence Barebone? Het zou natuurlijk geweldig zijn als Credence verlossing zal vinden in de sequel.

 

A newly published author must have a book launch party. Newt Scamander has been busy. #MagicInProgress #FantasticBeasts #WizardingWednesdays

Een bericht gedeeld door Fantastic Beasts Film (@fantasticbeastsmovie) op

We zullen waarschijnlijk pas weten of de bovenstaande theorie klopt als de film in de bioscopen te zien is. Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 zal op 16 november 2018 gereleased worden. We hoeven dus nog maar een jaartje te wachten! 

Denk jij dat Credence Barebone verlossing zal vinden in Fantastic Beasts 2?

Bron: Instagram.com, movieweb.com

Lees ook: Dit staat er te gebeuren in Fantastic Beast 2

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Fantastic Beasts fans zijn het niet eens met de casting van Johnny Depp

  • Het script van Fantastic Beasts 2 is afgerond: dit is wat we weten

  • Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald trailer bevat volgens fans een grote fout

  • J.K. Rowling is bezig met een nieuw kinderboek

  • De eerste castfoto van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is er

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen