Riverdale neemt even pauze

Elke donderdag hebben we een momentje van puur enthousiasme: er staat weer een nieuwe aflevering van Riverdale op ons te wachten. Wie is the Black Hood? Blijft Bughead een ding? De minuten op het werk of op school lijken eeuwig te duren. We willen naar huis en naar Archie kijken! Alleen hebben we nu wat minder goed nieuws. Riverdale neemt een Thanksgiving break.

We zagen deze meme voorbijkomen in onze timeline en dat deed wel een beetje pijn, hoe gaan we deze twee weken overleven zonder de zoektocht naar the Black Hood? WE NEED TO KNOW MORE.

Amerikanen beginnen iets eerder met de feestdagen en hebben op 23 november het Thanksgiving-diner. In Nederland hebben we natuurlijk geen Thanksgiving dus we hadden nog hoop dat we hier gewoon lekker door zouden gaan. Maar nee, het geluk is ons niet gezind, ook wij krijgen even geen nieuwe afleveringen van Riverdale. Netflix Nederland meldde dat wij een dag achterlopen op Amerika, en dat als zij geen aflevering hebben, wij dat dus ook niet hebben. 

Gelukkig duurt de break niet al te lang, op 29 november wordt aflevering 7, Chapter Twenty: Tales from the Darkside, uitgezonden in Amerika. Maak 30 november dus een uurtje vrij in je agenda, dan is het te zien in Nederland!

Even geduld nog, in de tussentijd kan je alle afleveringen nog een keer kijken!

Ga jij Riverdale ook missen de komende weken?

Bron: Cosmopolitan, Facebook

Lees ook: Nieuwste aflevering Riverdale bevat Easter Eggs

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De leukste tv-series voor Young Adult liefhebbers

  • Release datum seizoen 2 van Riverdale op Netflix is bekend

  • Deze films en series verschijnen in mei op Netflix

  • Waar kennen we de Riverdale cast nog meer van?

  • Dit is de echte naam van Jughead Jones

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen