• Home
  • Nieuws
  • Disney krijgt misschien een derde themapark in Parijs!

Disney krijgt misschien een derde themapark in Parijs!

Disney, het is net als met schoenen: je hebt er nooit genoeg. Naast Disneyland en de Walt Disney Studios krijgen we een derde themapark in de stad van de liefde. Parijs wordt straks namelijk een Disneypark rijker en, Marvelfans opgelet, deze wordt mogelijk volledig gericht op superhelden. Mickey Mouse en Elsa, eat your heart out, want Captain America en Iron Man komen eraan!

Disneyland Parijs is natuurlijk heel groot, maar wie een echte Disney enthusiast is, kent deze al op zijn duimpje. Maar wees niet bang, ook voor deze ultrakenners komt er weer iets nieuws. Disneyland gaat waarschijnlijk starten aan de bouw van een derde themapark! Dit keer zal het thema Super Heroes worden. Dit is een logische stap als je kijkt naar de plannen die ze met Marvel ontwikkeld hebben.

Het nieuwe themapark zal ook helemaal ecologisch verantwoord zijn. Het vuilnis zal ecologisch verwerkt worden, de energielevering zal klimaatneutraal zijn en een groot stuk van het land zal niet bebouwd worden, maar zijn groen behouden.

Deze plannen zitten nog in de kinderschoenen, ondanks dat Disney al een tijdje bezig is met het realiseren van een extra park. Eigenlijk moest er al voor 2017 een beslissing genomen worden over het gekochte landgoed, maar Frankrijk heeft deze deadline verlengd tot 2030. Disney heeft zo nog even de tijd om fondsen te vinden voor het project. Het kan dus nog een hele tijd duren voor we door het park kunnen struinen. Disney rekent namelijk op een opening binnen vijftien jaar.

Dit is allemaal nog speculeren, maar het klinkt in ieder geval als een sprookje!

Wat vinden jullie van een derde Disneypark?

Bron: Newsmonkey, Disneyland, Giphy

Lees ook: Van Disney Princessen naar echte koninginnen

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Frozen regisseur bevestigt: Tarzan ís het broertje van Elsa en Anna 

  • Leeftijden van Disney personages die je niet zou verwachten

  • Er komen nog minstens 21 live-action Disney films

  • Dit is hoe Disney-prinsen er in het echt uitzien!

  • 19 dingen die je nog niet wist over Belle en het Beest

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen