• Home
  • Nieuws
  • Trailer van de boekverfilming Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld​

Trailer van de boekverfilming Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld​

De verfilming van het boek Simon vs The Homosapiens Agenda oftewel Simon vs de verwachtingen van de rest van de wereld​ komt uit op 15 maart 2018.  De eerste trailer van Love, Simon is nu uitgebracht! De film zou eigenlijk dezelfde naam als het boek hebben, maar aangezien dit een erg lange naam is hebben de makers het veranderd naar Love, Simon. In de film zien we Simon, gespeeld door Nick Robinson, die een geheim heeft: niemand weet dat hij homoseksueel is.

Love, Simon vertelt het verhaal over Simon, die op jongens valt, maar dit nog aan niemand heeft verteld. Daarnaast weet hij niet wie de anonieme klasgenoot is waar hij online verliefd op is geworden. De film laat zien hoe Simon een oplossing zoekt voor deze lastige situaties. Dit kan eng zijn en soms grappig, maar het is vooral levens veranderend voor Simon.

In Love, Simon worden meerdere maatschappelijke kwesties aangesneden met betrekking tot de positie van de LGBT-community in de samenleving. “No matter what, announcing who you are to the world is pretty terrifying, because what if the world doesn’t like you?” Onder andere deze uitspraak komt voor in de trailer, wat laat zien dat het voor iemand die homoseksueel is heel eng kan zijn om hiervoor uit te komen. Daarnaast wordt een vraagteken gezet bij de sociale norm dat mensen die homoseksueel zijn hier überhaupt voor moeten uitkomen. Als je hetero bent hoeft dat toch ook niet? Met dit soort vragen worden de kijkers van Love, Simon aangezet tot nadenken.

Bekijk hier de trailer van Love, Simon:

Love, Simon is vanaf 15 maart 2018 te zien in de bioscoop.

Ga jij Love, Simon in de bioscoop bewonderen?

Bron: 20th Century Fox

Lees ook: De gloednieuwe trailer van The Incredibles 2!

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • Recensie: Staalhart

  • De trailer van Docter Strange is uit! 

  • Recensie: Zij die volgen

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen